Ce INFLUENȚĂ are ZIUA în care te-ai născut asupra VIITORULUI TĂU

Ce INFLUENȚĂ are ZIUA în care te-ai născut asupra VIITORULUI TĂU

Ziua în care te-ai născut are o influență puternică asupra viitorului tău.

În funcţie de ziua din săptămână în care ai venit pe lume, poți avea anumite calităţi sau defecte, care sunt influenţate şi de planetele care guvernează acea perioadă.

De notat că, potrivit astrologilor, ziua începe la răsăritul soarelui şi continuă până la următorul răsărit, deci nu se schimbă la miezul nopţii, aşa cum suntem obişnuiţi să calculăm.

Luni

Persoanele care s-au născut în prima zi a săptămânii sunt creative, dar au tendinţa de a păstra ideile bune doar pentru ele. Sunt excelenţi negociatori şi au mari şanse să aibă succes în afaceri sau într-o funcţie de conducere.

Marţi

Copiii născuţi într-o zi de marţi au multă energie şi multă hotărâre în ceea ce fac, cu mari șanse de a deveni persoane de succes, fiind, în general, de o corectitudine ieșită din comun.

Au tendința de a se stresa în legătură cu lucrurile pe care nu le pot controla.

Le plac lucrurile de calitate, luxoase, iar economisirea banilor reperzintă o adevărată provocare pentru ei.

Miercuri

Cei născuţi într-o zi de miercuri învaţă repede lucruri noi şi sunt foarte buni în activitatea pe care o desfășoară.

Adoră să comunice, sunt foarte sociabili și, din acest motiv, se înţeleg foarte bine cu oricine.

Joi

Persoanele care au venit pe lume joia sunt optimiste, respectuoase cu semenii lor. Aceștia au abilităţi de lider şi muncesc din greu pentru ajunge în vârful ierarhiei. Nu le plac criticile făţişe şi îi antipatizează pe cei care îi desconsideră. Se plictisesc cu uşurinţă şi îi interesează subiectele care le oferă diversitate.

Vineri

Cei născuţi în această zi apreciază frumuseţea şi armonia, sunt persoane creative.

Când vine vorba de relaţii, sunt extrem de sensibili din punct de vedere emoţional.

Obstacolele şi piedicile nu le pică bine şi au tendinţa de a fi excesiv de obsedaţi în legătură cu dezamăgirile din trecut. Chiar şi aşa, au o intuiţie bine dezvoltată, sunt persoane spirituale şi înţelepte.

Sâmbătă

Persoanele care au văzut lumina zilei sâmbătă sunt de încredere şi au o mulţime de responsabilităţi în viaţă. Au tendinţa de a trăi în trecut sau în viitor şi nu sunt interesate de prezent. Sunt inteligenţi şi perfecţionişti. Se mândresc cu aspectul lor şi se bucura de timpul pe care şi-l acordă pentru a arăta bine. Atunci când li se cere părerea în legătură cu un subiect, pot fi extrem de negativişti. Au multă încredere în ei, dar cei din jur pot confunda această atitudine cu snobismul, arogranța.

Duminică

Copiii născuţi în ziua de duminică au o perspectivă pozitivă asupra vieţii, sunt foarte optimişti. Au nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a se împrieteni, datorită faptului că au un caracter suspicios. Sunt sensibili din punct de vedere emoţional şi se gândesc multă vreme la comentariile pe care oamenii le fac despre ei. Se frustrează cu prea multă uşurinţă şi deseori lasă proiectele neterminate. ACeștia apreciază mult timpul pe care îl petrec singuri.

esoteric-652642_960_720

Sursa: bzi.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.