Ce loc FRUMOS a fost descoperit în urma furtunii, la Arad! Pădurea din mijlocul oraşului (GALERIE FOTO)

Ce loc FRUMOS a fost descoperit în urma furtunii, la Arad! Pădurea din mijlocul oraşului (GALERIE FOTO)

Vântul puternic a dărâmat, miercuri, gardul care împrejmuieşte terenul pe care s-a aflat fabrica de mobilă IMAR şi, pentru prima dată, după ani de zile, arădenii au putut privi în spatele său, unde s-a format o pădure în adevăratul sens al cuvântului.

Newsar.ro a mai relatat despre ea şi chiar a demarat un sondaj de opinie (VOTEAZĂ AICI!) privind amenajarea unui parc pe terenul fostei fabrici de mobilă.

Pentru cei care nu avut curiozitatea să păşească în spatele gardului, prezentăm imagini în exclusivitate cu tânăra pădure despre care cei mai mulţi dintre arădeni nici nu ştiau că există.

 

 

  1. ce fain!! sunteti siguri ca pozele sunt de acolo si nu de pe valea Cladovei 🙂

    Raspunde
  2. PARASCA DANIELA 10 iulie, 2014, 5:07 pm

    SPER CA ACEASTA PADURE SA DEA UN SPIRIT DE APRECIERE TUTUROR CELOR CARE IUBESC NATURA DAR SI CELOR CARE SANT INDIFERENTI! ESTE UN DAR, AM PUTEA SA SPUNEM,PE CARE NI L-A DARUIT NATURA, MAI ALES ACUM IN ACESTE TIMPURI IN CARE PADURILE SANT RASE LA SOL, SAU SPATIILE VERZI SANT TRANSFORMATE IN MORMANE DE CIMENT, CA SA NU LE NUMESC MAGAZINE SAU SUPERMERCATURI, PARCARI SAU ALTE LOCURI DE GENUL, CARE NU ADUC NIMIC ALTCEVA DECATDOVADA DE INDIFERENTA FATA DE ACEST PAMANT, DE ACEASTA PLANETA. AMI DORESC CA INTR-O BUNA ZI, SA MA POT PLIMBA CU COPILASI MEI, PE CARARILE ACESTEI PADURI, SA POT SA ASCULT CANTECUL MAGIC AL PASARERELOR IN MIJLOCUL ACESTUI MINUNAT LOC. SPER CA PRIMARIA SA NU AIBE IDEA URATA DE A DEFRISA ACEST LOC, SPER CA EI SA VADA IN ACEST LOC UN PARADIS AL NATURI, IN CARE VOR INVESTI FARA A TRANSFORMA ACEST LOC INTR-UN BLOC DE CIMENT. VA MULTUMESC.

    Raspunde
  3. ar fi frumos sa faca un parc acolo. ar fi chiar prea frumos!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.