Ce nu poate face statul român, face GIGI BECALI: Merge în Malaysia să-l SALVEZE pe tânărul român condamnat la moarte

Ce nu poate face statul român, face GIGI BECALI: Merge în Malaysia să-l SALVEZE pe tânărul român condamnat la moarte

Impresionat de drama tânărului român Ionuţ Gologan, condamnat la moarte în Malaysia, omul de afaceri Gigi Becali este dispus să plătească 1 milion de euro sau de dolari, pentru a-i salva viaţa.

„Am să mă interesez, să vedem legislaţia Malaysiei, să vedem dacă există posibilitatea unei cauţiuni. Şi, dacă se poate pe cauţiune, mă duc şi-l salvez. Îl scot eu de acolo. Mă duc până acolo cu avionul şi mă întorc cu el liber, dacă e posibil”, a declarat Gigi Becali, citat de ziarul Ring.

Becali îi va trimite lui Ionuţ Gologan şi o Biblie, prin intermediul tatălui tânărului, care va pleca din nou în Malaysia pentru a-şi vizita fiul care se află în închisoare, în aşteptarea recursului care se va judeca la cea mai înaltă instanţă malaysiană.

„O să-i trimit eu Biblia la închisoare acestui tânăr aflat în suferinţă. Şi o să-i dau şi nişte bani tatălui acestuia să aibă de drum şi să-i lase şi băiatului de cheltuială. Dar altceva vreau să vă spun. Eu, de exemplu, când eram în puşcărie şi am aflat despre acest caz, am vrut atunci să scriu o scrisoare să mă lase pe mine să mă duc să-l salvez de acolo, din Malaysia. Eu intenţionam atunci să găsesc o modalitate de cauţiune. Ziceam: Bine, mă, plătesc eu cât e. Un milion, cât e, şi plătesc cauţiunea, m-ai înţeles?!…”, a declarat George Becali, citat de Ring.

Sursa: ziarulring.ro

  1. Să trăiești Becali. PĂcat de tine că îți pierzi vremea cu nimicuri, precum Steaua.

    Raspunde
  2. da il ajuta cu putin sapun.sa alunece mai bine.stia care e pedeapsa ptr droguri..si a facut o cu mana lui.acuma sa plateasca.i mi pare rau de familie dar si mai rau i mi pare da familiile altora distruse din cauza drogurilor

    Raspunde
  3. Cu milionul de euroni pe care vrei sa-i dai pt salvarea acestui tanar mai bine ai face un spital pentru a le da o sansa tinerilor care au consumat drogul vandut de acesti imbecili ca nu le pot spune altfel.Nu zic ca sunt de acord cu spanzurarea lui dar merita pedepsit

    Raspunde
  4. a promis si Iohannis ca-l salveaza. Doamne ajuta!

    Raspunde
  5. Sper sa reuseasca m-a marcat enorm acest caz…bafta gigi

    Raspunde
  6. BECALI ESTE UN IDIOT SINISTRU CARE JONGLEAZA CU VIATA OAMENILOR SPRE A-SI FACE SIESI PUBLICITATE! Oare nimeni nu intelege ca tot ceea ce face BECALI e doar pentru mai multa publicitate? Oamenii de tipul lui Becali sunt numiti FATARNICI chiar de preceptele morale ale credintei crestine ortodoxe pe care pretind ca ar profesa-o: „Luaţi aminte ca faptele dreptăţii voastre să nu le faceţi înaintea oamenilor ca să fiţi văzuţi de ei; altfel nu veţi avea plată de la Tatăl vostru Cel din ceruri. Deci, când faci milostenie, nu trâmbiţa înaintea ta, cum fac făţarnicii în sinagogi şi pe uliţe, ca să fie slăviţi de oameni; adevărat grăiesc vouă: şi-au luat plata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu ştie stânga ta ce face dreapta ta, Ca milostenia ta să fie într-ascuns şi Tatăl tău, Care vede în ascuns, îţi va răsplăti ţie.”(LUCA VI, 1-4).

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.