Ce a PĂȚIT o mămică care și-a dus COPILUL la o cunoscută COFETĂRIE din ARAD. Reacția VÂNZĂTOARELOR este REVOLTĂTOARE

Ce a PĂȚIT o mămică care și-a dus COPILUL la o cunoscută COFETĂRIE din ARAD. Reacția VÂNZĂTOARELOR este REVOLTĂTOARE

Prăjituri vechi acoperite cu glazură proaspătă pentru a putea fi vândute, asta le servește clienților o cunoscută cofetărie din Arad.

O mămică din Arad a postat astăzi pe un grup de pe o rețea de socializare un mesaj, revoltată fiind de ce a pățit într-o cunoscută cofetărie din zona UTA. Lipsa de reacție a vânzătoarelor este revoltătoare.

„Am fost să mâncăm prăjitură, respectiv București! Vreau să vă spun mămici, fiți atente când cumparați prăjituri de aic… era așa de veche că și cu lingurița de abia am reușit să luăm din ea. Blatul era foarte uscat, inclusiv gustul era schimbat! Glazura era proaspăta, cred că se dă jos glazura veche și se înlocuiește cu una noua, blatul fiind același! Am luat farfuria în mână, am mers cu ea la vânzătoare și le-am întrebat, dacă ele ar da o prăjitura așa de veche copiilor lor? Nu au zis comentat nimic, din contră erau șocate că am avut tupeu să merg să cer explicații, ținând cont ca mai erau și alte persoane în locație!”, afirmă mămica.

Postarea a stârnit imediat un val de reacții negative, multe alte mămici susținând că au pățit la fel. Alte persoane îi sugerau mămicii să ia atitudine și să sesizeze Protecția Consumatorului.

Foto ilustrativ: pixabay.com

  1. poate ca le impart prajituri si la „adunare”

    Raspunde
  2. urat. sa cheme protectia consumatorului

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.