Ce ponturi merită să jucăm pe meciurile din Champions League

Ce ponturi merită să jucăm pe meciurile din Champions League

Așa cum toți iubitorii sportului rege știu, Liga Campionilor este cea mai frumoasă și spectaculoasă competiție intercluburi de fotbal din lume. În acest articol îți vom explica ce ponturi merită să jucăm la pariuri pe meciurile din Champions League.

Ferește-te de site-urile paid-tips neserioase!

Mulți pariori apelează din ce în ce mai des la site-uri de tip paid-tips pentru a-și spori câștigurile. Aceste site-uri cer sume de bani în schimbul unor ponturi sau în schimbul unui abonament pentru o perioadă de timp, de regulă 2-3 luni.

Acest lucru nu este neapărat o problemă, însă câte dintre acestea sunt cu adevărat serioase? Multe dintre site-urile de genul iau banii clienților fără să ofere pronosticuri date de experți, fără argumente și fără ca evenimentele să fie analizate așa cum ar trebui.

Un site serios de tipul paid-tips îți va oferi ponturi, niciodată 100% sigure, pentru că acestea nu există, bazate pe analize documentate și argumentate ale fiecărui eveniment sportiv în parte.

Nu cumpăra ponturi „100% sigure”!

pariuri3

De când piața pariurilor sportive a „explodat”, din ce în ce mai mulți escroci caută să păcălească pariorii, ademenindu-i că le vor oferi ponturi 100% sigure în schimbul unei sume de bani. Din nefericire acestea nu există. Tot mai mulți pariori pică în plasa lor și plătesc sume importante de bani în schimbul unui pont oarecare, sau, mai rău, în schimbul a nimic.

Champions League este o competiție spectaculoasă, mizăm pe favoriți?

În general, echipele favorite din Champions League au în dreptul lor cote cu valori mici, deci nu prea se merită să joci pe tipul de pariu „solist”. Chiar dacă ești tentat de multe ori să mizezi pe echipele cotate cu a doua șansă, surprizele apar destul de rar în această competiție, mai ales când se întâlnesc echipele mari din campionatele puternice cu echipe cu un buget similar cu al celor de top din țara noastră.

Te sfătuim să joci pe tipurile pariu legate de numărul de goluri, pe marcatori, pariu de tip handicap și alte pariuri din dreptul favoriților ce au cote cu o valoare bună.

Nu uita ca înainte să pariezi să-ți creezi propria strategie de care să te ții și să urmărești evoluția și forma echipei pe care urmează să pariezi.

De unde aflăm cele mai bune ponturi pentru meciurile din Liga Campionilor?

pariuri2

Dacă consideri că nu te descurci, nu ai timpul necesar pentru a urmări echipele, analiza statisticile, sau pur și simplu nu cunoști echipele și nu știi pe ce să pariezi, nu-ți face griji! De ce? Pentru că există nenumărate site-uri de specialitate care vin în ajutorul tău.

Îți recomandăm însă să te înscrii și să fii activ în cea mai mare comunitate dedicată pariorilor din România. Acolo găsești tot ceea ce ai nevoie, inclusiv ponturi Champions League, argumentate și analizate de pariori experți cu o experiență vastă în spate și te vei bucura de toate informațiile legate de fenomenul pariurilor sau al fotbalului. De asemenea, poți să accesezi forumul comunității unde poți să ai discuții cu alți pariori despre fiecare meci în parte, astfel ca tu să iei cea mai bună decizie!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.