Ce promit că vor face pentru arădeni candidații liberali la alegerile locale

Ce promit că vor face pentru arădeni candidații liberali la alegerile locale

Campania electorală începe, oficial, de mâine, la nivelul întregii țări.

Cu această ocazie, PNL Arad a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, programele electorale ale candidaților.

La conferință au participat Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad și europarlamentar, Iustin Cionca, candidat la funcția de președinte al CJA, Călin Bibarț, candidat la Primărie, Sergiu Bîlcea, candidat la Consiliul Local, cu intenția de a fi viceprimar, Răzvan Cadar la CJA, cu dorința de a-și continua mandatul de vicepreședinte, Ionel Bulbuc candidat la CJA și senatorul Neluțu Cristina.

„CJA încheie un ciclu de 4 ani cu rezultate foarte bune aș spune eu. Candidez pentru al doilea mandat de președinte al CJA, ales direct de cetățeni, prin vot uninominal. Le propunem arădenilor cea mai puternică echipă la nivelul CJA . O echipă care are din 40 de candidați, 17 tineri, 14 domnișoare și doamne, consilieri județeni actuali și viitori, precum și antreprenori. Candidez pentru președinția CJA și pentru că am promis în urmă cu patru ani împreună cu echipa care mă susține că vom munci pentru drumuri mai bune, pentru un Spital Județean mai modern, un județ mai dezvoltat”, a declarat Iustin Cionca.

Cionca a prezentat și un bilanț al ultimului său mandat, din cadrul căruia menționăm: 21 de proiecte europene, în valoare de 570 de milioane de lei, în domeniul drumurilor, a sănătății publice, a prevenirii dezastrelor sau a profesionalizării administrației; finanțarea pentru construcția a patru spitale noi (două sunt în construcție), etc.

Printre proiectele pentru următorul mandat se numără construirea unui nou pod peste Mureș, un pasaj peste calea ferată în Vladimirescu, precum și noi locuri de muncă pentru arădenii din mediul rural.

„Construim împreună un oraș liber, sigur și frumos. Oferta mea pentru Primăria municipiului Arad am intitulat-o «Arad». E o prescurtare de la Administrație responsabilă, Respect față de cetățeni, Atitudine și implicare și Dezvoltare economică – ARAD. Înțelegem o gestionare eficientă a bugetului local, contribuim cu toții și trebuie să beneficiem cu toții, nu mai puțin decât datorăm, dar nici mai mult decât merităm. O perfecționare a serviciilor publice, ceea ce înseamnă o administrație transparentă și deschisă, dar și amabilitate și bunăvoință în relația cu cetățeanul. O reformă în administrație în ceea ce înseamnă digitalizarea, pornind de la micii pași timizi ce s-au făcut în perioada de pandemie, simplificarea procedurilor. Respect față de cetățean, adică siguranța, cât și protecția și confortul cetățenilor. Dialog și consultare participativă, o implicare a cetățenilor în inițiative și decizii. O recunoaștere, promovare și recompensare a valorilor orașului prin acțiuni concrete de evidențiere a performanțelor și promovare a acestora. Atitudine și implicare pentru că ne dorim un oraș viu, verde și curat, unde vom continua investițiile în parcuri și locuri de joacă, zone de agrement, terenuri de sport, în punerea în valoare a falezei Mureșului. Cooperare publică cu privatul. Restaurarea cetății și introducerea ei în circuitul civil, precum și restaurarea clădirilor istorice din Arad”, susține Călin Bibarț.

Nu în ultimul rând, a spus edilul, se dorește dezvoltare economică, adică o continuare a investițiilor în proiectele demarate din timpul mandatului lui Gheorghe Falcă, și anume: UTA, Calea Victoriei, strada Andrei Șaguna, Podul, refacerea liniilor de tramvai, tramvaie și autobuze noi, etc.

 

 

 

  1. Respectul fata de cetateni s-a vazut cand s-au facut numirile pentru cetateni de onoare ai orasului. Adminstratia responsabila are inaltimea statuii unirii. Gestionarea eficienta se vede pe strada Metianu, iar UTA probabil va ramane o generoasa oferta si pentru alegerile urmatoare.
    Asa sa va aleaga aradenii.

    Raspunde
  2. ne arata la ce se pricep: sa faca selfiuri in timpul programului de lucru, sa se adune in gasti si sa faca absolut nimic(se aduna sa imparta prada), sa zambeasca in dispret si sa ne rada in fata ca de 16 ani au frecat menta; imi vine sa vomit cand vad niste incompetenti care nu au realizat nimic pentru Arad dar au realizat pentru ei personal; pentru salariul ce l-ati incasat ce ati facut? inafara de: sperat,asteptat, vaicarit, dat vina pe altii …ce ati facut?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.