Ce propun social-democrații arădeni pentru Consiliul Județean Arad

Ce propun social-democrații arădeni pentru Consiliul Județean Arad

Președintele PSD Arad, Dorel Căprar, consideră că Partidul Social Democrat a înțeles mesajul transmis de electorat și s-a angajat în schimbări profunde.

În acest sens, anul viitor, PSD Arad anunță că va propune la Consiliul Județean o echipă de oameni pregătiți, onești, cu experiență în administrația publică, care cunosc bine județul și ştiu ce probleme sunt în fiecare localitate.

PSD Arad informează într-un comunicat de presă că va susține în continuare realizarea tuturor proiectelor depuse de primari și aprobate prin Programul Național de Dezvoltare Locală și Fondul de Dezvoltare și Investiții. Prin FDI se accelerează schimbările în bine ale localităților din județul Arad, prin completarea tipurilor de investiții posibile și mai ales prin simplificarea procedurilor și rapiditatea cu care se pot finanța proiectele. Practic fiecare primar are acces extrem de simplu la sprijin financiar atât pentru proiectele noi cât și pentru cele începute, prin completarea și trimiterea doar a două documente, spun social-democrații.

„Din 2020 județul Arad trebuie să fie administrat de un om gospodar, care să cunoască fiecare localite și să fie permanent pe teren pentru a se consulta cu arădenii și pentru a umări că se respectă termenele și se fac lucrări de calitate la nivelul infrastructurii locale. Aradul are nevoie mai puțin de politică și mai mult de oameni competenți, buni manageri, care să asculte cetățenii și să fie deschiși la nevoile reale ale acestora”, a declarat Dorel Căprar.

În perioada următoare reprezentanții PSD Arad se vor consulta cu cetățenii din fiecare oraș, comună și sat pentru a realiza un plan real și concret privind dezvoltarea județului și atragerea de investiții la nivel local, se mai arată în comunicat.

„Arădenii nu mai trebuie să fie amăgiți de politicieni care nu acționează în interesul lor. Arădenii merită să aibă acces la drumuri asfaltate, la spitale și școli moderne. Toți locuitorii din județul Arad trebuie să beneficieze de condiții decente de trai și să beneficieze de servicii publice de calitate din partea administrației județene. Echipa care va câștiga alegerile locale în 2020 și va prelua conducerea Consiliului Județean Arad trebuie să se preocupe de refacerea infrastructurii rutiere din zonele periferice ale județului. Fiecare arădean trebuie tratat la fel și nu diferit în funcție de interesele unui partid sau altuia”, a subliniat președintele PSD Arad.

 

 

Loading...
 1. CIUMA ROSIE , NU VA MAI CREDE NIMENI!!!

  Raspunde
 2. “Oameni gospodari”chiar este nevoie de ei.E destul sa privesti in fata consiliului judetean la terenul care in loc de un spatiu cu flori si frumos intretinut, ca o emblema a celor care conduc destinele judetului,in prezent este un maidan plin de buruieni.Chiar nimeni din CJ nu are un pic de simt civic?

  Raspunde
 3. CIUMA ROSIE , dupa ce ati distrus ROMANIA aveti multa nesimtire si incepeti din nou cu propaganda bolsevica sa manipulati oamenii.

  Raspunde
 4. CAPRARE ne-am saturat de minciunile voastre ,a ciumei rosii.

  Raspunde
 5. Va venii si vremea sa dati socoteala pentru tot raul facut ROMANIEI. CAND MARITI PENSIILE. NU CELE SPECIALE , MINCINOSILOR?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.