Ce purtăm în zilele toride

Vremea caldă ne duce cu gândul la vacanță, însă, uneori mai trebuie să avem și alte activități.  

Asta înseamnă că avem posibilitatea să jonglăm cu ținutele, astfel încât să nu rămânem în pană de idei. Dacă bugetul nu e foarte generos, atunci poți să-ți cumperi câteva piese și să le asortezi cu ceea ce ai deja în dulap. Mai jos am descris câteva produse pe care dacă nu le ai deja, ar trebui să le pui în coșul de cumpărături.

1. Sandalele

Mereu la modă în acest sezon sandalele îți asigură confortul de care ai nevoie. Accesează link-ul https://www.fashiondays.ro/g/femei-/incaltaminte-sandale și decide-te care este perechea potrivită pentru tine. Variantele plate sunt perfecte pentru plimbarile lungi deoarece picioarele tale vor fi ferite de dureri.

Dacă totuși trebuie să ai o ținută mai elegantă, poți opta pentru cele cu toc masiv sau stiletto. Alege un material din piele sau piele întoarsă, dar și o mărime potrivită, pentru a nu-ți scăpa din picior. Dacă nu știi exact cum să alegi, poți folosi ghidul Fit Finder, disponibil pe site. Eviți astfel să returnezi un produs pe care poate nu o să-l mai găsești pe stoc.

2. Rochiile si fustele

Tot pe Fashion Days vei găsi răspuns la căutările tale și pentru aceste piese. Optează pentru modelele care arată puțină piele sau un tricot cu spatele deschis. Ambele te ajută să te pregătești pentru toate planurile tale distractive de vară. Rochiile colorate cu aspect floral și imprimeuri electrice și groovy sunt cu siguranță de luat în considerare. De asemenea, trebuie să te pregătești și pentru zilele de plajă. Pentru acestea, ia în considerare o rochie de zi, nici prea lungă, nici prea scurtă sau una tip cămașă, în nuanțe deschise pentru a te apara de razele arzătoare ale soarelui. Nu exclude nici fustele, care par să nu se demodeze niciodată. Fie că preferi variantele mini sau pe cele maxi, cel mai important este să te simți bine în pielea ta. Combină-le cu topuri colorate sau bluze cu mâneci bufante și garantat vei arăta grozav, indiferent de locul către care te îndrepți.

3. Tricourile

Când vine vorba despre tricouri, limita este viziunea ta. Îndrăznește să porți imprimeuri 3D, anime, forme geometrice sau declarații care mai de care mai inspirate. Nici forma decolteului nu ar trebui să fie o problemă. Ai la alegere decolteu în V, rotund sau polo, mulat sau pe lângă corp. Alege un material bun, care să nu provoace iritații. Bumbacul ar fi o idee bună, însă totul ține de tine. Pentru cei care practică un sport, nu uitați că există țesături care permit pielii să respire, iar în felul acesta să nu se vadă urmele de la transpirație.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.