Ce puteți găsi anul acesta la TÂRGUL DE IARNĂ din Arad și la ce PREȚURI (GALERIE FOTO)

Ce puteți găsi anul acesta la TÂRGUL DE IARNĂ din Arad și la ce PREȚURI (GALERIE FOTO)

Organizatorii Târgului de Iarnă, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad au decis ca și în acest an, târgul să fie amenajat în Parcul Mihai Eminescu, iar pe strada Romul Veliciu și în fața Palatului Administrativ să fie montate decorațiuni specific sărbătorilor.

La Târgul de Iarnă, expozanții oferă vizitatorilor o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun, bijuterii, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, realizate manual, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, plăcintă întinsă, cozonaci, vin fiert și nu numai.

Prețurile pentru o porție de mâncare sunt de la 15-20 de lei în sus, precum sarmale, fasole cu ciolan sau gulaș, garniturile costă 5-7 lei, de exemplu cartofi prăjiți sau varză călită, iar pentru băuturi, precum mustul, arădenii vor scoate din buzunar 10 lei/ litru, sau 5 lei pentru un pahar de vin, după cum se poate vedea și în fotografiile din galerie.

Organizatorii au pregătit mai multe atracții pentru copii, precum căsuța lui Moș Crăciun și Atelierul lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea să picteze, să creeze diverse obiecte și să se joace, ateliere de povești.

De asemenea, arădenii au parte și de un program artistic, în acest weekend, cu ocazia Sfântului Nicolae.

6 decembrie 2019, ora 18.00
Grupul Pro Musica și cultura din Arad
Lavinia Răducanu & Gabi Muzicaș

7 decembrie 2019, ora 18.00
Mihai Hent
George & Adrian Popovici
Gabi Jugaru Show

8 decembrie 2019
ora 18.00
Monica Groza și Gabi Bârsăoan
Ștefan Muntenaș
Pr. Adrian Bara
Daniela Dudaș
Liviu Păcurar

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.