Ce s-a întâmplat cu BĂNCILE de 8.000 de euro de pe Mețianu, care au „DISPĂRUT” în timpul pandemiei

Ce s-a întâmplat cu BĂNCILE de 8.000 de euro de pe Mețianu, care au „DISPĂRUT” în timpul pandemiei

Celebrele bănci „la preț de Logan” de pe Mețianu au dispărut de tot anul trecut, la debutul pandemiei în orașul nostru.

Acestea au fost achiziționate în timpul mandatului lui Gheorghe Falcă și au ținut prima pagină a ziarelor din cauza prețului enorm, de 8.000 de euro bucata, în timp ce strada respectivă era „raiul” oamenilor străzii, iar tencuiala cădea de pe clădirile degradate. Între timp, strada Mețianu a fost reabilitată, dar a rămas un loc preferat de persoanele fără adăpost, care agasează trecătorii.

În primăvara anului trecut, din cauza faptului că nu se respectau restricțiile, iar oamenii se strângeau la povești pe bancă, deși acest lucru era interzis, primarul (pe atunci) interimar Călin Bibarț a decis ca „băncile de 8.000 de euro ale lui Falcă” să fie luate, urmând să fie puse la loc când se ameliorează situația epidemiologică. Pe atunci erau câteva sute de cazuri de infectări cu coronavirus, pe zi, la nivel național.

La o plimbare pe strada Mețianu se poate observa că acestea au reapărut, deși pandemia nu e nici pe departe de a se fi încheiat, înregistrându-se în continuare zeci de cazuri noi și decese, zilnic, la nivel județean, și peste 2.500 de cazuri și zeci de decese, la nivelul întregii țări, pe zi.

Potrivit Primăriei, au fost 24 de bănci pe strada Mețianu, ridicate în primăvara anului trecut, iar acum toate sunt puse la loc.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.