Ce s-a întamplat cu COPILUL găsit SINGUR pe stradă

Ce s-a întamplat cu COPILUL găsit SINGUR pe stradă

Un copil de trei ani a fost găsit ieri în zona Pieței Sârbeşti de o femeie de 54 de ani. O femeie s-a prezentat la poliție ca fiind mama copilului.

Ieri, în jurul orei 15,30, o femeie de 54 de ani, din Arad a sesizat prin 112 că a găsit un copil cu o seară înainte, în zona Pieței Sârbești din municipiu. A încercat să îi găsească familia și locul unde stă, însă fără succes. Copilul nu a putut spune numele său, al mamei sau să dea orice indiciu care ar fi dus la găsirea familiei sale.

S-a constituit o echipă mixtă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, proximitate și ordine publică, care a demarat demersurile pentru identificarea familiei minorului. Datele despre copil au fost furnizate presei locale și centrale, pentru operativitate„, precizează reprezentanții IPJ Arad.

La aproximativ 20 de minute de la apariția imaginilor cu copilul în media locală, o femeie a sunat la 112, recomandându-se ca fiind mama copilului care domiciliază în zona în care copilul a fost pierdut.

O patrulă de ordine publică s-a deplasat la adresa indicată pentru a aduce femeia la sediul poliției municipiului.

În jurul orei 17,20 mama a ajuns la sediu, fiind identificată. Are 33 de ani și este din Arad, iar copilul are 3 ani și 2 luni.

A fost informată DGASPC, urmând a fi făcute cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a dispărut minorul, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.