Ce se întâmplă cu drumul Arad – Șiria – Pâncota – Buteni

Ce se întâmplă cu drumul Arad – Șiria – Pâncota – Buteni

Consiliul Județean Arad nu a fost în stare, în aproape doi ani de la primirea finanțării, să demareze reabilitarea drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, spune Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

Dacă la practică cei de la CJA sunt repetenți, când vine vorba de teorie, Marinel Cionca și compania sunt adevărați profesori universitari, afirmă Tripa.

 „Dacă ar fi să ne luăm după sutele de kilometri de drum pe care Consiliul Județean Arad le asfaltează în teorie, ne mirăm că Marinel Cionca nu a trecut încă la construcția de autostrăzi. Când te uiți, însă, la drumurile județene, când asculți pățaniile arădenilor care și-au rupt mașinile în craterele de pe diferite tronsoane, îți dai seama că de fapt de aproape trei ani de când Marinel Cionca a preluat frâiele, avem parte doar de propagandă și vorbe mari, în timp ce rezultatele sunt ZERO. Arădenii așteaptă de aproape doi ani, de când s-a obținut finanțarea pentru drumul Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, să vadă măcar un utilaj pe acest drum. Liniște totală, doar vorbe, scuze și acuze. La începutul anului, ni se promitea că în 28 martie se vor deschide ofertele, se va da un câștigător și vom avea asfalt de cea mai mare calitate. Suntem în 17 aprilie, adică la 3 săptămâni de la termenul anunțat, iar dinspre CJA nu se aude nimic despre licitația respectivă. Oare de ce nu sunt informați arădenii despre rezultatul licitației, despre câți participanți sunt, dacă există contestații și așa mai departe ? Ce ascund cei de la CJA ? Se chinuie să-l scoată câștigător pe cel care trebuie ? Sau se pregătesc să dea din nou vina pe guvern pentru incompetența echipei lui Marinel Cionca? Cu siguranță nu vom primi răspuns la aceste întrebări și vom avea din nou parte de ieșiri în decor ale celui mai slab președinte din istoria CJA, care nu reușește de trei ani de când își primește salariul de 20.000 de lei să toarne un metru de asfalt pe acest drum. Așa cum nu reușește să ducă niciun proiect la bun sfârșit, nici în ceea ce privește drumurile județene, nici în ceea ce privește deșeurile, apă-canal sau sistemul de sănătate“, declară Florin Tripa, deputat social-democrat arădean.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.