Mai multe articole din rubrica "" ↑

Arădenii nu scapă de BLOCAJELE în TRAFIC! Lucrările la pasajul spre Șiria sunt „în aer”

Arădenii nu scapă de BLOCAJELE în TRAFIC! Lucrările la pasajul spre Șiria sunt „în aer”

Ilie Cheșa, președintele organizației municipale PSD Arad și consilier local, spune că arădenii nu sunt interesați de circul politic, ci vor pasajul din Micălaca finalizat.

Consilierul social-democrat susține că a tot auzit în ultimii ani: „PSD este la guvernare și nu termină pasajele!”, asta în condițiile în care sub guvernarea social-democrată s-au finalizat lucrările și s-a dat în folosință pasajul de la CET, iar arădenii (dar nu numai) îl folosesc zilnic.

„Acum când USR gestionează ministerul Transporturilor, în actuala formulă guvernamentală, parlamentarii USR tac chitic în vreme ce, realitatea a devenit și mai dramatică, după ce constructorul pasajului din Micălaca a reziliat contractul, iar autorităţile sunt nevoite să caute altă firmă care să finalizeze proiectul început în urmă cu un deceniu. Varianta oficială sună că antreprenorul a renunţat la contract din cauză că lucrările au fost blocate prea mult de neînţelegerile dintre autorităţi şi proprietarii de terenuri din zona şantierului. Păi cum stau lucrurile domnilor Vlad și Wiener, parlamentari de Arad? Dar promisiunile din campania electorală? Cu ele ce faceți? Zecile de cuvinte frumoase, de proiecte mărețe de infrastructură pentru Arad, în ce s-au transformat? Vă spun eu într-o lipsă de finanțare și rezilierea de contract despre care tocmai au aflat arădenii. Acum nu mai aveți nicio scuză! Ministrul e USR iar consecințele cele despre care tocmai am pomenit. Din tot circul acesta ieftin au de pierdut doar arădenii, pe care în mod cert nu îi interesează culisele politice, ci pur și simplu vor un pasaj funcțional în Micălaca și nu teme de propagandă la grătar”, spune consilierul local Ilie Cheșa, președintele Organizației Municipale PSD Arad.

Loading...
  1. ACUM usr trebuie sa treaca de la postura de POVESTITOR la cea de EXECUTANT. ARADENII IN CURAND SE VOR LAMURII DE CEI DE LA USR

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.