Ce se ÎNTÂMPLĂ cu VREMEA!? Cel mai FRIG va fi joi. Prognoza pe trei zile

Ce se ÎNTÂMPLĂ cu VREMEA!? Cel mai FRIG va fi joi. Prognoza pe trei zile

Vremea continuă să ne joace feste, ajungând, de la o zi la alta, de la valori termice specifice perioadei la unele caracteristice mai degrabă primăverii.

Temperaturile maxime se vor încadra, astăzi, între 2 şi 9 grade. Cerul va avea înnorări temporare în nord-vest şi va fi mai mult noros în rest. În regiunile sudice, spre sfârşitul zilei, izolat se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est şi sud-est şi pe crestele montane. Pe arii restrânse va fi ceaţă, posibil asociată cu burniţă sau fulguieli.

Joi, temperaturile maxime se vor situa între 0 și 1 grad Celsius în depresiuni și 6 – 7 grade în regiunile intracarpatice. Cerul va fi parțial noros în vestul, nordul și centrul țării și mai mult noros în rest, unde izolat se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul teritoriului și pe crestele montane. Dimineața în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Vineri, temperaturile maxime, vor fi pozitive în aproape toată ţara, ajung la 7 – 8 grade la Arad, Timișoara, Reșița, Deva etc. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-est unde doar izolat va ploua slab.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.