Ce se ÎNTÂMPLĂ cu VREMEA până pe 3 iunie. Anunțul făcut de Administrația Națională de Meteorologie

Ce se ÎNTÂMPLĂ cu VREMEA până pe 3 iunie. Anunțul făcut de Administrația Națională de Meteorologie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a dat publicității prognoza meteo până pe 3 iunie.

Din informațiile transmise de ANM aflăm că vremea va deveni „normală” pentru această perioadă abia peste două săptămâni.

Săptămâna aceasta

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere negativă mai pronunțată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a României, dar mai ales în centrul, estul și nordul teritoriului.

Săptămâna 13.05.2019 – 20.05.2019

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

Săptămâna 20.05.2019 – 27.05.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Săptămâna 27.05.2019 – 03.06.2019

Valorile termice estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de ceea ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval.

Sursa: Realitatea.net

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.