Ce se întâmplă la ȘTRANDUL NEPTUN: „În prezent suntem în perioada de evaluare a ofertelor”

Ce se întâmplă la ȘTRANDUL NEPTUN: „În prezent suntem în perioada de evaluare a ofertelor”

Ultimele lucrări de reparaţii capitale pe ştrandul Nepun ar putea începe în următoarele săptămâni, anunță municipalitatea.

Anul acesta investiţia municipalităţii va fi direcţionată spre reparaţii capitale la bazine şi reabilitarea aleilor pietonale şi a platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Concret se au în vedere următoarele intervenţii: reabilitarea pereţilor şi fundului bazinelor cu refacerea hidroizolaţiilor la bazinul mijlociu, cel pentru copii, la bazinul cu bilă şi bazinele cu apă termală, vor fi reabilitate balustradele de protecţie din jurul bazinelor,  se vor reface pavajele  dalate din zona bazinelor şi vor fi reabilitate aleile pietonale. Canalizarea pluvială de pe conturul platformei dalate va fi şi ea refăcută, vor fi reabilitate scările de acces în bazine şi vor fi montate dispozitive antialunecare, informează Primăria.

„Anul trecut am montat noile tobogane.  Recepţia finală a fost făcută la sfârşitul lunii septembrie şi intenţionăm să le inaugurăm la începutul  noului sezon. Am aprobat anul acesta lucrări de reparaţii capitale la bazine şi la aleile pietonale din zona I a ştrandului. Este etapa a II-a. În prezent suntem în perioada de evaluare a ofertelor. Sperăm ca în câteva săptâmâni să semnăm contractul şi să începem lucrările. Până în luna iunie vrem să încheiem tot pachetul de investiţii planificate pe ştrandul Neptun: modernizarea cabinelor, achiziţia şi montarea noilor tobogane, reabilitarea bazinelor, refacerea aleilor şi a platformelor dalate”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.