Ce se va ÎNTÂMPLA cu CORONAVIRUSUL la VARĂ. Anunțul profesorului Rafila

Ce se va ÎNTÂMPLA cu CORONAVIRUSUL la VARĂ. Anunțul profesorului Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a declarat, la Digi24, că odată cu apropierea sezonului cald în emisfera nordică scade numărul infectărilor, constatându-se o creștere alarmantă în emisfera sudică deoarece acolo se intră în sezonul rece.

„Odată cu apropierea sezonului cald în emisfera nordică scade numărul de cazuri în emisfera nordică și crește în emisfera sudică. Sezonalitatea pe care o atribuiam și acestui virus se pare că încet, încet începe să se contureze. Să sperăm că în emisfera nordică vom avea mult mai puține cazuri în această vară, ca să ne putem pregăti pentru sfârșitul anului Acesta trebuie să fie cuvântul de ordine, să ne pregătim logistic și comportamental, ăsta e lucrul esențial. Și atunci, vom putea sa gestionăm mult mai bine și fără impact social și economic așa ridicat în aceste două luni”, a declarat prof. Alexandru Rafila.

Sursa: Digi24

  1. florea virgil 18 mai, 2020, 1:32 pm

    Alarmiști. Cei de la OMS nu reprezintă adevărul în materie de sănătate. Ei sunt strânși și plătiți pentru a spune ce e nevoie. medicii independenți vorbesc despre virus dar oamenii îi bagă în seamă doar pe cei care mint. Când vor descoperi cui a folosit această manevră, își vor da din nou seama că ticăloșii lumii s-au folosit încă o dată de naivitatea și slăbiciunile noastre pentru a-și impune strategia de a face bani. bani cu 8 cifre. Fără virgulă între ele.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.