Ce se va întâmpla cu Palatul Copiilor din Arad. Situația este GRAVĂ

Ce se va întâmpla cu Palatul Copiilor din Arad. Situația este GRAVĂ

Adrian Todor, deputat social-democrat arădean, a atras atenția în cadrul unei conferințe de presă asupra situației de la Palatul Copiilor din Arad.

Acesta este la un pas să-și închidă porțile, din cauza lipsei unui spațiu în care să funcționeze, urmând să fie afectați peste 2.000 de copii care își desfășoară activitatea în cadrul instituției.

„Inspectoratul Școlar a transmis o adresă către Palatul Copiilor Arad, anunțând că din acest an școlar Ministerul Educației nu va mai suporta cheltuielile cu chiria, iar în același timp, Primăria Arad susține că nu poate acoperi aceste cheltuieli, până când nu se face transferul instituției în subordinea sa. Am solicitat Ministerului Educației să analizeze situația Palatului Copiilor din Arad și să-mi comunice ce soluție a identificat pentru ca această instituție să nu-și suspende activitatea”, a declarat Adrian Todor, deputat al PSD Arad.

S-a discutat inclusiv despre relocarea copiilor la mall-ul Galleria, unde ar avea câteva spații disponibile. Acest lucru însă nu este clar dacă se va întâmpla, din cauza mai multor inconveniente, cum ar fi, locația, care este departe de centru, și faptul că nu există lumină naturală.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.