Ce spune Primăria municipiului Arad după ce l-a declarat MORT pe un bărbat din Constanța, deși acesta este viu

Ce spune Primăria municipiului Arad după ce l-a declarat MORT pe un bărbat din Constanța, deși acesta este viu

Primăria localității Valu lui Traian din județul Constanța a fost înștiințată, în urmă cu câteva zile, printr-o adresă trimisă de Primăria Arad, că localnicul Ion Faraon este mort, deși bărbatul este în viață.

Pentru corecta informare a opiniei publice, Primăria dorește să facă următoarele precizări privind informațiile apărute în media legate de emiterea unui certificat de deces privindu-l pe Faraon Ion domiciliat in jud. Constanța.

Actul de deces a fost întocmit de către Serviciul Stare Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Arad urmare a solicitării lucrătorilor Poliției Municipiului Arad. Aceștia au constatat că o persoană decedată în municipiul Arad, într-o clădire dezafectată, este, conform datelor furnizate de un martor, numitul Faraon Ion.

Datele de identificare din actul de deces au fost preluate din procesul verbal emis de organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Arad. Reprezentanții Serviciului de Stare Civilă din cadrul Primăriei Municipiului Arad nu au competențe în stabilirea identității persoanelor decedate pe teritoriul municipiului Arad, care nu posedă acte de identitate, și au obligația să întocmească actul de deces în baza documentelor furnizate de organele de anchetă, informează municipalitatea.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.