Ce ţi-e Falcă, ce ţie Bibarţ!? Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie! Ce acuze îi aduc cei de la PSD

Ce ţi-e Falcă, ce ţie Bibarţ!? Aceeaşi Mărie, cu altă pălărie! Ce acuze îi aduc cei de la PSD

Primarul interimar Călin Bibarţ este pus la zid de reprezentanţii PSD Arad, după ce soţia consilierului său a fost numită „la conducerea Spitalului TBC” (n.r. — de fapt, asistent medical șef al Dispensarului TBC).

Într-un comunicat de presă al PSD Arad se arată că „la PNL Arad nu mai există rușine sau decență”.

„Unicul criteriu de promovare în funcții publice, în domenii sensibile, îl constituie doar clientelismul politic și obediența față de personajele cheie ale filialei locale. În plină pandemie, liberalii, dispun după bunul lor plac, numirea la conducerea Spitalului TBC a norei primarului din Șiria, pe deasupra și soția consilierului lui Călin Bibarț. CV-ul și experiența profesională sunt irelevante când vine vorba despre foamea clientelei de partid. Astfel a procedat și Gheorghe Falcă, în toate mandatele sale, iar interimarul Bibarț îi calcă pe urme, deși în mai puțin de 24 ore se va jura strâmb că nu are nicio legătură cu numirea acestei doamne cu un profil și parcurs profesional total nepotrivit pentru funcția în sine. Important pentru ei este doar să acceadă la salarii grase, nu mai are nicio relevanță că o unitate spitalicească de o asemenea importanță precum spitalul TBC încape pe mâna unei amatoare, în plină curbă ascendentă a epidemiei COVID”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Arad.

  1. Toate institutiile publice se afla in aceeasi situatie. Acesta este si principalul motiv al dezastrului din Arad.

    Raspunde
  2. Din pacate este adevarat. Si de acea suntem dupa treizeci de ani tot in lumea a treia. In toate guvernarile a fost absolut la fel. Non valori peste tot…..

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.