Ce trebuie să știe PENSIONARII despre eliberarea BILETELOR DE TRATAMENT pe anul 2019

Ce trebuie să știe PENSIONARII despre eliberarea BILETELOR DE TRATAMENT pe anul 2019

Anul acesta vor fi repartizate bilete de tratament în 18 serii de trimitere, anunță Casa de Pensii Arad, prima serie începând chiar de astăzi.

Casa Judeţena de Pensii Arad demarează activitarea de tratament balnear prin Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă „TBRCM” SA, având unic acționar Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), prin repartizarea biletelor de tratament în staţiunile în care CNPP detine complexe balneare proprii.

În anul 2019 prin unitățile de tratament balnear, proprietatea CNPP, vor fi repartizate bilete de tratament în 18 serii de trimitere, durata unei sejur fiind de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

Prima serie începe în data de 18 martie 2019, iar urmatoarea serie în data de 4 aprilie 2019.

Biletele de tratament de care pot beneficia pensionarii și asigurații sistemului public de Pensii  începand cu seria din 18 martie 2019 sunt pentru următoatele stațiuni:

Moneasa, Jud Arad – TBRCM Codru Moma

1 Mai, Jud.Bihor – TBRCM Hotel CERES

Buziaş, Jud.Timiș – TBRCM Hotel SILVANA

Geoagiu, Jud. Hunedoara – TBRCM Hotel CERES

Covasna, Jud. Covasna – TBRCM Hotel DACIA

Olanesti, Jud.Vâlcea – TBRCM Hotel LIVADIA

Repartiția locurilor la tratament balnear în complexe aparținând unor operatori economici privați se va face dupa atribuirea contractelor  pe care aceștia le vor încheia cu Casa Națională de Pensii Publice. Date despre acestea vor fi comunicate ulterior.

În cursul unui an calendaristic se poate elibera un singur bilet de tratament aceluiaşi beneficiar, indiferent dacă este cu plata unei contribuţii sau gratuit.

Criteriile de eliberare a biletelor de tratament sunt publicate pe site-ul Casei Judeţene de Pensii Arad şi pe cel al CNPP Bucureşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Casei Judeţene de Pensii Arad, din strada Voluntarilor, nr. 2/A, camera 2, la telefon 0257 281 345, interior 102.

Cererile se pot depune la sediul CJP ARAD, str.Voluntarilor, nr.2/A, camera 2, prin posta la adresa de mai sus, prin fax la nr. 0257 214 061, e-mail: pensii.arad@cnpp.ro.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.