Ce trebuie să știți despre un aspirator umed și uscat

Ce trebuie să știți despre un aspirator umed și uscat

Aspiratorul umed și uscat Karcher WD3 P este un aspirator puternic cu un design compact.

Este, de asemenea, o opțiune versatilă, cu moduri umed, uscat și suflantă. Totuși, cum se compară cu alte aspiratoare umede și uscate? Și oferă un bun raport calitate-preț? Citiți în continuare pentru a afla.

Cu designul său compact și lista de caracteristici versatile, modelul Karcher WD3 P arată cu siguranță ca un aspirator de înaltă calitate pentru aspirare uscată și umedă. Considerăm că este un model puternic, cu performanțe impresionante – dar este împiedicat să fie o alegere de top din cauza câtorva defecte de design. Cu toate acestea, este o alegere excelentă – așa că asigurați-vă că citiți în continuare pentru a afla de ce.

Aspect și design

WD3 este recunoscut instantaneu ca fiind un aspirator Karcher. Schema distinctivă de culori galben și negru s-ar putea să nu fie cea mai atractivă, dar arată profesionist și este potrivit pentru șantierele mici de lucru, împreună cu casele. Are, de asemenea, o calitate solidă a construcției, ceea ce este important pentru un aspirator de umezeală și uscat.

Este un aspirator umed și uscat cu sac. Folosește sacii de filtru din hârtie de la Karcher, care sunt confecționați cu hârtie de înaltă performanță în 2 straturi pentru o rezistență sporită. Aceștia sunt relativ ieftini, dar uneori se desprind în corpul aspiratorului, deoarece nu pot fi fixați în siguranță.

Compania a proiectat aspiratorul Karcher WD3 pentru a fi compact. Corpul are o înălțime de aproximativ 50 cm, dar o adâncime de numai 38,8 cm și o lățime de 34 cm. Este ușor de depozitat, datorită spațiului de depozitare a cablului de la bord, deși furtunul înseamnă că nu este la fel de compact ca un aspirator vertical.

În ciuda designului relativ compact pentru un aspirator de umezeală și uscat, WD3 are un recipient de 17 litri. Acesta oferă suficient spațiu pentru moloz, resturi și lichide. De asemenea, este mai mare decât recipientul de 15 litri găsit la un aspirator Philips.

O problemă legată de designul înalt-dar-subțire este că WD3 P este relativ ușor de răsturnat. Aceasta nu este o problemă dacă sunteți atent, dar este un lucru de care trebuie să țineți cont.

La 5,8 kg, nu este cel mai ușor aspirator de pe piață, dar nici nu este prea greu. Există un mâner de transport ergonomic, împreună cu roți, pentru a vă ajuta să mutați aspiratorul prin casă. Un dezavantaj al roților este că nu există o frână, astfel încât Karcher WD3 P se poate rostogoli pe o pantă. Lucrurile mărunte ca acesta sunt cele care ne frustrează la WD3 P, deoarece par a fi neglijențe care ar putea fi ușor de remediat.

O altă plângere pe care o avem este lungimea cablului de alimentare. În timp ce un cablu de 5 metri ar putea fi bun pentru utilizarea în interior, mulți oameni vor dori să folosească KD3 P pe alei și în aer liber. Acest lucru nu este posibil fără un cablu prelungitor.

Totuși, nu sunt numai vești proaste. Una dintre cele mai bune caracteristici ale WD3 este că puteți aspira atât resturile uscate, cât și lichidele vărsate folosind același filtru. Multe aspiratoare umede și uscate au filtre separate pentru cele două sarcini, ceea ce este mai puțin convenabil și consumă mai mult timp. Tot trebuie să schimbați mufele de furtun, dar acest lucru este mult mai ușor decât schimbarea filtrului.

Faptul că aveți un singur filtru cauzează totuși o problemă suplimentară: odată ce filtrul se udă, trebuie să așteptați să se usuce înainte de a-l folosi pe resturile uscate. Este în regulă să treceți de la uscat la umed, dar nu puteți trece invers fără a lăsa filtrului timp să se usuce. Există opțiunea de a cumpăra un filtru nou și de a le schimba, dar acest lucru contravine scopului filtrului cu cartuș.

Un bonus este faptul că Karcher are o reputație de fiabilitate. Dacă sunteți în căutarea unui aspirator umed și uscat care să dureze, este o alegere excelentă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.