Cei mai buni dintre cei mai buni au fost premiați la „Topul Firmelor” – Gala mediului de afaceri arădean (GALERIE FOTO)

Cei mai buni dintre cei mai buni au fost premiați la „Topul Firmelor” – Gala mediului de afaceri arădean (GALERIE FOTO)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad a premiat și în acest an excelența în afaceri. Topul firmelor, aflat anul acesta la a XXIV-a ediție, a avut loc în 19 octombrie la complexul Expo Arad.

Cei mai buni dintre cei mai buni, performerii economiei arădene, oamenii de afaceri care țin ridicat standardul calității și al performanței, au fost recompensați într-o adevărată gală a mediului de afaceri arădean.

„Topul Firmelor este un eveniment simbol al mediului de afaceri arădean. Anul acesta Camera de Comerț propune un program cu totul inedit participanților la eveniment. Pentru celebrarea performanței în business-ul arădean este nevoie de o ambianță cu totul deosebită, iar anul acesta ne dorim să dezvoltăm conceptul de gală a campionilor business-ului arădean”, declară președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Anul acesta au intrat în competiția menită să-i evidențieze pe cei mai buni dintre cei mai buni, un număr total de 2.215 de firme care au fost incluse în top, pe domenii de activitate. Ierarhizarea are la bază rezultatele financiare ale anului 2016 și s-a făcut conform clasamentului furnizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în baza unui regulament aplicat unitar, la nivel național.

Topurile județene de firme sunt structurate pe şapte domenii de activitate:

  1. Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech;
  2. Industrie;
  3. Agricultură, Silvicultură, Pescuit;
  4. Construcții;
  5. Servicii;
  6. Comerț;
  7. Turism.

La eveniment au participat aproximativ 400 de invitați, care s-au bucurat de o seară deosebită, presărată cu surprize. Printre acestea se numără prezentarea de modă a designer-ului Vali Cioban și concertul trupei Quaternion, care a marcat încheierea Galei „Topul Firmelor”.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.