Cel mai modern CERȘETOR: acceptă PLATA CU CARDUL și DĂ și CHITANȚĂ. A vizitat Paris-ul şi Ibiza… pentru a-și căuta un loc de muncă!

Cel mai modern CERȘETOR: acceptă PLATA CU CARDUL și DĂ și CHITANȚĂ. A vizitat Paris-ul şi Ibiza… pentru a-și căuta un loc de muncă!

Damien Preston-Booth are 37 de ani, trăiește într-o locuință închiriată în Lancashire și este, de departe, cel mai modern cerșetor: un cerşetor care călătoreşte sute de kilometri zilnic până la „locul de muncă” de pe străzile unui cartier de lux din Londra și care acceptă şi plata cu cardul.

Tânărul, care pretinde că este o persoană fără adăpost, acceptă plata cu bani gheaţă, iar mai nou, are cu el şi un cititor mobil de carduri, pentru cei care vor să-i timită banii direct în contul PayPal.

Cititorul de carduri este legat prin Bluetooth la smartphone-ul său şi donatorul primeşte, pe email, chitanţă pentru suma donată.

Un fost prieten al lui Preston susţine că acesta ar fi câştigat din cerşetorie mii de lire sterline şi că obișnuiește să facă, anual, cinci-şase vacanţe în străinătate. De altfel pe pagina de Facebook a falsului om al străzii sunt fotografii care îl înfăţişează în Paris şi Ibiza.

Preston-Booth primeşte şi ajutoare sociale în valoare de 300 de lire sterline pe lună şi nu se sfieşte să recunoască faptul că trei zile pe săptămână doarme pe străzile din Londra, unde cerşeşte. Cât despre călătoriile sale în străinătate, Preston spune că toate au fost în căutarea unui loc de muncă pentru că încearcă să-şi pună viaţa în ordine.

Foto: standard.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.