Cele mai bune boxe portabile pe care le poți cumpăra în 2020

Cele mai bune boxe portabile pe care le poți cumpăra în 2020

O boxă portabilă cu bluetooth este un dispozitiv must-have pentru orice iubitor de muzică care vrea să își asculte piesele oriunde s-ar afla. Iată care sunt cele mai bune boxe portabile din care poți alege.

Nu este greu să ne dăm seama de ce boxele portabile au apărut la tot pasul și de ce au devenit soluția de sunet preferată pentru ascultătorii înrăiți care își cară muzica oriunde merg. O boxă portabilă este extrem de utilă, datorită portabilității, durabilității și calității audio fantastice.

În ziua de astăzi, multe boxe portabile vin, de asemenea, cu asistenți vocali, cum ar fi Alexa și Google Assistant încorporat. Aceasta înseamnă că unele se pot dubla și ca boxe inteligente, pe care le poți utiliza pentru a controla dispozitivele inteligente de acasă.

Tocmai pentru că sunt o idee atât de bună pentru atât de mulți dintre noi, există o gamă largă de boxe portabile din care poți alege. Iată câteva dintre cele mai bune boxe portabile în care poți avea încredere.

Sonos Move

Sonos Move este o boxa portabila atât de bună încât s-ar putea să o folosești ca boxa principală de acasă, nu numai ca gadget de plimbări.

Cu două drivere de calitate, o aplicație solidă care deblochează redarea de la sute de surse wireless, capabilități multi-cameră și tehnologie inteligentă de reglare audio care ajustează sunetul în funcție de mediul înconjurător, Sonos Move este cu mult peste boxa portabilă medie.

Nu este perfectă: este grea, ca urmare secundară a sunetului său incredibil, este scumpă datorită setului bogat de caracteristici și, din păcate, nu poate fi folosită pentru un home cinema. Dar dacă ai bani, este greu să alegi orice altceva decât Sonos Move.

Ultimate Ears Boom

Ultimate Ears 3 este una din cele mai bune boxe portabile pe care le poți cumpăra în 2020. Este suficient de ușoară pentru o excursie în camping, dar suficient de durabilă pentru a nu se strica la o scăpare.

Este rezistentă atât la apă, cât și la praf, iar acum are un buton cu o singură atingere care îți permite să redai listele preferate fără a atinge telefonul.

Având un preț relativ accesibil tuturor, Ultimate Eaes Boom 3 este cu siguranță o boxă portabilă care merită cumpărată.

JBL Flip 5

JBL Flip 5 este dovada faptului că cele mai bune boxe portabile nu sunt întotdeauna cele cu cele mai impresionante specificații.

Flip 5 de la JBL este o boxă portabilă simplă, cu redare exclusiv prin Bluetooth și funcții modeste, dar dacă vrei o boxă portabilă robustă, cu un sunet extraordinar și poți sacrifica controlul vocal sau funcționalitatea apelului hands-free, nu vei fi dezamăgit.

Datorită designului său îngrijit și a ratingului IPX7, această boxă portabilă este potrivită pentru utilizare atât în exterior, cât și în interior. Și nici nu este prea scumpă.

Venind într-o gamă de culori reci – inclusiv un print camuflaj – există acum o ediție Eco limitată, realizată din 90% plastic reciclat, în timp ce întregul ambalaj al boxei portabile este biodegradabil.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.