Cele mai bune telefoane Huawei ale anului 2019

Cele mai bune telefoane Huawei ale anului 2019

Huawei se pregătește să anunțe următoarea generație de telefoane. În timp ce fanii cei mai mari se uită cu nerăbdare la mult discutatul Huawei P40, aruncăm o privire peste cele mai bune modele ale anului trecut și peste reacțiile pe care acestea le-au stârnit utilizatorilor.

Huawei P30
E de înțeles că unul dintre cele mai vândute modele Huawei a fost excelentul P30 . Mai mult, credem că în 2020 va fi o opțiune excelentă pentru cei care vor un model de vârf, la un preț foarte bun!

Foarte bune telefonul. Eu l-am luat cu precomanda si am primit cadou un Smartwatch GT care imi place maxim. Prima oara am vrut un P30 PRO, dar nu am vrut sa dau 4000 lei pt un ecran cu 0.3 mai mare si un zoom mai puternic.

Pro:
E mai micut decat fostul meu iPhone 8 plus, desi ecranul este mai mare, pana in margine.
Neavand incarcare wireless are spatele din plastic si pentru mine e un plus, ca daca il scapi pe jos nu se sparge si spatele:))
Bateria tine 2 zile. Se incarca full in 40 min cu super charge.

Contra:
Un dezavantaj ar fi ca nu are incarcare wireless, dar cei de la Huawei scot pe 30 aprilie o husa cu incarcare wireless pentru el. Si oricum voiam husa, deci e ok.

Huawei P30 Lite
Nu e deloc surprinzător că modelul Lite de la Huawei a avut un succes mai mare în România. Cu preț mai mic, dar cu funcții suficiente cât să convingă pe mulți, Huawei P30 Lite se bucură acum de un rating de 4.6 din 5:

Pentru categoria lui de pret este un telefon cat se poate de decent, nu stiu daca e cel mai bun, dar il recomand cu caldura. Bateria duce o zi de chinuit fara probleme, este usurel, un ecran foarte frumos (chiar daca putin prea saturate culorile pe modul vivid) si o camera corecta, fara pretentii de flagship, dar decenta si in conditii de iluminare slaba cu ai assist. Culoarea telefonului este dementiala, mai ca iti pare rau sa pui husa pe el (dar trebuie sa o faci ca e tare alunecos).

Huawei Y6 2019
Ce poți face cu 600 de lei sau mai puțin? Destul de multe, printre ele și găsirea unui smartphone care să ofere performanțe decente. Acesta este Huawei Y6 2019 în opinia celor mai mulți care îl dețin:

Aspect și specificații ca și un A10 (n.r. Samsung A10) dar puțin superior la unele capitole. Achiziționat la abonament de 9e cu 0 lei este rentabil. Vine cu folie aplicată și încă un aspect care mi-a plăcut are led pentru notificări. Nu excelează la capitolul camera dar la sunet este foarte bun. Nu are lag și bateria tine bine. Cei care se plâng de el ori nu știu să folosească un telefon ori nu l-au avut niciodată și vorbesc din auzite fie vor ca un telefon de 600 de lei să se comporte ca unul de la 1000 in sus.

Huawei P30 Pro
Pentru cei care și-au dorit ceva mai mult decât un simplu Huawei P30, modelul Pro a îndeplinit toate dorințele de tehnologie și performanță :

Am achizitionat produsul de aproximativ o saptamana, pot spune ca sunt foarte multumit de device. Mentionez ca nu am intampinat probleme de semnal sau de wifi, cum am citit in anumite review-uri.

Camera foto mi se pare exceptionala, pozele sunt foarte clare chiar in conditii de luminozitate scazuta, totusi acel zoom de 50x nu are stabilitate de nici o culoare, banuiesc ca este pus pentru a observa pe cineva din celalalt capat al strazii sau pentru marketing.
Varianta de 6 giga de rami se misca foarte bine, si a fost testat cu foarte multe aplicatii de mare consum.

Bateria se incarca foarte repede si tine o zi jumate la utilizare intensiva.
Daca detii si un ceas, nu poti dezactiva pedometrul fara sa dezinstalezi aplicatia (un consum de baterie inutil, tinand cont ca ai si ceas), dar banuiesc ca este o problema de soft care va fii rezolvata.

Recomand cu incredere pentru cei care sunt pasionati de fotografie si nu se plimba cu dslr-ul dupa ei.

Ai avut unul dintre aceste telefoane în 2019? Dorești să-ți cumperi unul în 2020?

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.