Cele mai frumoase fete din 29 de țări s-au întrecut în cadrul unui concurs internațional, organizat în România! Cine a câștigat (FOTO)

Cele mai frumoase fete din 29 de țări s-au întrecut în cadrul unui concurs internațional, organizat în România! Cine a câștigat (FOTO)

În urma competiţiei internaţionale de frumuseţe MISS ONELIFE 2019 desfăşurată în Bamboo Club Bucureşti în data de 7 aprilie 2019, reprezentanta Franţei Marcie Monfret a câştigat coroana primei ediţii şi marele premiu constând într-o maşină de lux în valoare de 100.000 de euro. În competiţie au participat 29 de candidate din 29 de ţări.

Reprezentantele ţărilor participante au ajuns în România pe data de 31 martie şi vor pleca din România în data de 16 aprilie, în tot acest timp participând la diverse activităţi de promovare a României pe plan mondial. Cele 29 de ambasadoare ale frumuseţii au vizitat Casa Poporului, Centrul Vechi (Bucureşti), Castelul Bran, Castelul Peleş, Biserica Neagră din Braşov, etc.

Marcie Monfret este născută în Le Havre – Franţa, are 27 de ani, 1.75 m înălţime şi vorbeşte fluent limba engleză şi franceză. Înafară de pasiunea pentru competiţii de frumuseţe, Marcie este fotograf, model şi antreprenor. Antreprenoriatul l-a început în 2013 când a înfiinţat publicaţia online „GIRLYS”, o publicaţie care promovează tinerii artişti (designeri, make-up artişti, hair style-isti, designeri, etc.). De curând a înfiinţat şi a doua să companie, specializată în branding-ul destinaţiilor turistice din întreaga lume. Ca şi fotograf, Marcie colaborează cu numeroase reviste, brand-uri şi modele internaţionale. Marcie a vizitat peste 50 de ţări în ultimii 4 ani, îmbinând cu succes profesia sa, business-ul şi pasiunea. Marcie a activat şi în televiziune, în cadrul emisunii „The queen of shopping” („Leş reines du shopping”) produs de Televiziunea Franceză. Ca şi planuri de viitor Marcie vrea să îşi lanseze şi propriul său brand de costume de baie.

Pentru prima dată în istorie, Bucureştiul a fost gazda unei competiţii internaţionale de frumuseţe, produse cu scopul promovării României, a obiectivelor turistice din România, a culturii şi a tradiţiilor româneşti, în peste 190 de ţări.

Conceput sub forma unui eveniment privat, exclusivist şi high-class, găzduit de Bamboo Club Bucureşti, marea finală MISS ONELIFE 2019 s-a bucurat de prezenţă a peste 400 de spectatori şi invitaţi speciali din 25 de ţări. Actul de dechidere al evenimentului a fost realizat de către Wilmark Dance academy iar solista internaţională de origine rusă KATERINA a concertat în cadrul evenimentului. Machiajul şi coafura celor 29 de ambasadoare ale frumuseţii au fost asigurate de către Academia de Coafor & Make-up by Dorina Gheorghe iar eşarfele concurentelor au fost realizate de către celebrul designer roman Claudia Rawlings. Producţia foto video fiind asigurată de Xmedia Studio.

„Câştigarea acestei competiţii şi a coroanei MISS ONELIFE 2019 este mai mult decât m-aş fi aşteptat înainte de a veni în România, fapt pentru care bucuria trăită de mine în acest moment este de nedescris. Vreau să mulţumesc în primul rând tuturor romanilor pentru ospitalitatea şi căldură sufletească cu care am fost întâmpinate în toate locaţiile vizitate, dar şi organizatorilor pentru profesionalismul exemplar de care au dat dovadă în organizarea aceste competiţii. Sunt fascinată de toate atracţiile turistice vizitate pe perioada şederii mele în România, recomandând tuturor francezilor să vină în România şi să viziteze minunatele destinaţii turistice din această ţară. Aş vrea de asemenea să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au sprijinit pe parcursul anilor, căci cu ajutorul lor mi-am îndeplinit unul dintre dorinţele pe care le aveam de când eram mică şi anume acela de a câştiga o competiţie internaţională de frumuseţe”, a declarat Marcie Monfret – MISS ONELIFE 2019

„Marcie Monfret a fost favorita juriului în unanimitate, toţi cei 14 membrii ai juriului punctând-o ca şi câştigătoarea a competiţiei. Beneficiind de o bogată şi valoroasă experienţă în calitate de model internaţional dar şi că reprezentanţă a Franţei în alte competiţii internaţionale de frumuseţe în ultimii ani, Marcie a reuşit să îşi surclaseze contracandidatele în majoritatea probelor, reuşind în final performanţa de a fi prima deţinătoare a coroanei MISS ONELIFE. Ne bucurăm să avem o regină a frumuseţii de cel mai înalt nivel, rezervându-i multe surprize şi participări la o multitudine de evenimente pe întreg mapamondul în următorul an”, a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul MISS ONELIFE.

Configuraţia oficială a podiumului:

MISS ONELIFE 2019: FRANŢA – Marcie Monfret – https://www.missonelife.com/portfolio-item/miss-onelife-france
First Runner-up: SWEDEN – Karin Elisabeth Tornblom – https://www.missonelife.com/portfolio-item/miss-onelife-sweden
Second Runner-up: LATVIA – Tetiana Bondarenko – https://www.missonelife.com/portfolio-item/miss-onelife-latvia
Third Runner-up: VIETNAM – Anh Nguyen Thi – https://www.missonelife.com/portfolio-item/miss-onelife-vietnam
Fourth Runner-up: MOLDOVA – Ana Badaneu – https://www.missonelife.com/portfolio-item/miss-onelife-moldova

Top 10:

FRANCE
KAZAKHSTAN
LATVIA
MOLDOVA
ROMÂNIA
SWEDEN
TAIWAN
BRAZIL
UŞA
VIETNAM

Premii Speciale:

MISS ONELIFE 2019 – People’s Choice – ROMÂNIA – Ana Maria Şerban
MISS ONELIFE 2019 – Best Evening Gown – FINLAND – Anna Opalko
MISS ONELIFE 2019 – Best Naţional Costume – BRAZIL – Marcela Mello Sanches
MISS ONELIFE 2019 – Best Body – UŞA – Nataliia Levenets
MISS ONELIFE 2019 – Best Talent – CHINA – Miao Li
MISS ONELIFE 2019 – Mass Media Award – PARAGUAY – Sol Maria Sanchez Benitez
MISS ONELIFE 2019 – Social Media Award – TAIWAN – Man-Jung Kao
MISS ONELIFE 2019 – Premier Palace Special Award – MOLDOVA – Ana Badaneu
MISS ONELIFE 2019 – Sponsor’s Special Award – ITALY – Giovanna Taormina

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.