Cele mai SIGURE locuri de muncă. Aceste JOBURI vor funcționa chiar în cazul unei CRIZE ECONOMICE

Cele mai SIGURE locuri de muncă. Aceste JOBURI vor funcționa chiar în cazul unei CRIZE ECONOMICE

Un grup de cercetători de la UNESCO s-a pregătit, în urma crizei economice din 2008, pentru o altă criză și a prezentat domeniile care ar putea fi mai puțin afectate.

Printre cele mai sigure locuri de muncă sunt cele din sistemul de învâțământ, deoarece sistemul are nevoie de oameni pregătiți pentru a asigura educația copiilor. La nivel mondial, sunt căutați 69 de milioane de profesori pentru a respecta promisiunile internaționale pentru educație.

Statutul de moașă și asistent social asigură un loc stabil de muncă, iar rata de angajare va crește, până în 2024, cu 30%.

Conform lui Michael Cooke, contabilii și auditorii nu trebuie să îşi facă griji în legătură cu locul de muncă, rata de angajare fiind de 2.2%.

Un alt loc de muncă stabil este în domeniul pompelor funebre, deoarece tot timpul va fi nevoie de oameni care să se ocupe de servicii funerare.

Lista se încheie cu angajații din serviciul public, care vor fi căutați tot timpul, fie că sunt specializați pe energie electrică, gaze naturale și alimentare cu apă sau canalizări.

Sursa: Realitatea.net

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.