Cele mai tari sloturi de la EGT

Cele mai tari sloturi de la EGT

Euro Games Technology (EGT) este una dintre cele mai apreciate companii din industria jocurilor de noroc. Înființată în Bulgaria, în 2002, EGT a devenit un nume important în acest domeniu, iar din 2005 activează și în România. În ultimii ani, EGT s-a remarcat prin crearea unor sloturi foarte interesante, iar în acest articol veți găsi 5 dintre cele mai bune.

  1. Burning Hot – Lansat în 2015, acest joc este un titlu de referință pentru pasionații de sloturi. Burning Hot este un joc cu variație medie, iar schema este 5X5. Având în vedere că simbolurile sunt formate în marea majoritate din fructe precum pepene, prune, cireșe, portocale, lămâi și struguri, jocul este destul de ușor de înțeles. Alte simboluri sunt clopoțelul, cifra 7, dolarul și steluța, ultimele două aducând câștiguri mai mari. De asemenea, WILD-ul în acest joc este trifoiul cu patru foi. Chiar dacă este un joc simplu, grafica este foarte bună și, ce este și mai important, oferă multiple oportunități de câștig. Pariul maxim este de 100 RON, iar câștigul maxim ajunge la 60.000 RON.
  2. Shining Crown – După succesul cu Burning Hot, EGT a lansat în 2016 Shining Crown, în care simbolurile principale sunt tot fructele. Pe lângă cifra 7, în acest joc regăsim și diverse coroane, dar și dolarul american și o stea. De asemenea, Shining Crown beneficiază și de jackpot progresiv. Pariul maxim este de 200 de RON, iar câștigul maxim poate fi de 100.000 RON. Chia dacă nu are runde gratuite sau specială, Shining Crown este apreciat datorită multiplelor variante de plată.
  3. Zodiac Wheel Sloturile EGT online nu sunt inspirate doar din fructe, ci au tematică variată, de la istorie la astronomie. Este și cazul lui Zodiac Wheel, un joc extrem de apreciat de fanii păcănelelor online. Zodiac Wheel a fost lansat în 2015, are un RTP de 95.45%, vine cu o grafică modernă, jackpot progresiv și are funcție gamble. Sunt 5 role și 5 linii de plată, pariul maxim este de 100 RON, iar câștigul maxim ajunge la 60.000 RON. Pe lângă simboluri clasice precum J, Q, A și K, mai regăsim un telescop, o hartă și o carte magică, dar și un astrolog experimentat și pe discipola sa. Așadar, dacă ești pasionat de astronomie și nu numai, Zodiac Wheel este un joc care merită încercat.
  1. Age of Troy – Un joc cu o grafică excelentă, care te invită să faci o incursiune în istorie. Game play-ul te duce cu mintea la războiul troian. Lansat în 2016, Age of Troy are un RTP de 96%, beneficiază de specială și de jackpot progresiv, are 5 role și 20 de linii de plată, iar pariul maxim este de 400 de RON. Astfel, câștigul maxim ajunge la 20.000 RON. Ca simboluri ce ies în evidență regăsim un templu specific Greciei, calul troian, o corabie, bănuți de aur. De asemenea, Paris și Elena, cei care au dus la izbucnirea războiului troian, sunt printre simbolurile cele mai râvnite.
  1. Aztec Glory – Un alt joc cu tematică istorică, inspirat din povestea aztecilor. A fost lansat de EGT în 2017, are un RTP excelent de 97%, variație medie, iar schema este 5X10. Aztec Glory ne propune o grafică excelentă, diverse jackpot-uri, funcția gamble și o specială. Pariul maxim ce poate fi pus este de 200 RON, iar câștigul maxim ajunge la 100.000 RON. Aztec Glory ne propune să facem o incursiune în civilizația aztecă, despre care s-au realizat multe filme și s-au scris numeroase cărți. Așadar, printre simbolurile din Aztec Glory regăsim un templu aztec, un shaman, o prințesă, un papagal sau leopardul. Și acest joc este ușor de înțeles și oferă un grad ridicat de distracție.
Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.