Centrul Creştin Râul Trezirii din Arad găzduieşte Conferinţa Naţională „Neemia”

Centrul Creştin Râul Trezirii din Arad găzduieşte Conferinţa Naţională „Neemia”

La Centrul Creştin Râul Trezirii Arad are loc Conferinţa Naţională „Neemia”.

„Tema Conferinței este îndemnul de a trăi la superlativ. Dumnezeu ne-a vorbit ca această conferinţă să se adreseze tuturor vârstelor care vor să experimenteze viaţa veşnică, sănătate divină, protecţie divină şi un nivel înalt de trăire cu Dumnezeu. Astfel, Conferinţa Neemia este o conferinţă a credinţei unde se va proclama Cuvântul şi se vor face rugăciuni de slujire pentru toţi cei ce doresc slujire”, a explicat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

Evenimentul se desfăşoară la sediul Centrului Creştin „Râul Trezirii” din Calea Aurel Vlaicu nr. 41-43 din Arad (vis-a-vis de stadionul UTA). Acesta a început sâmbătă, la ora 17, a continuat duminică de la ora 10 și de la 18.

„Îl vom avea alături de noi pe pastorul Rick Van Hoose și o parte din echipa sa de lideri împreună cu echipa de închinare. Tot în închinare vor sluji și echipa Deo Gloria, Râul Trezirii și alții”, a declarat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

Vorbitori la conferință sunt Rick van Hoose, Julie Welsh, Allan Shelby, Clint Walker, James Welsh și Samuel Adrian Caba din Arad.

De remarcat, că Vineri, 11 septembrie, de la ora 18, la Centrul Creştin Râul Trezirii Arad a avut loc Mini-Conferința Femeilor, a cărei invitată specială a fost Julie Welsh din SUA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.