Centura ocolitoare a oraşului Pecica va fi finalizată în aproximativ o lună!

Centura ocolitoare a oraşului Pecica va fi finalizată în aproximativ o lună!

Peste aproximativ o lună de zile, maşinile care astăzi traversează centrul oraşului Pecica pentru a ajunge la podul de peste Mureş nu vor mai intra în traficul intern.

Nicolae Ioţcu,  preşedintele Consiliului Judeţean Arad, însoţit de primarul Petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov, consilierii judeţeni Dumitru Enăchiuc şi Mircea Onea, precum şi de senatorul Traian Igaş, a vizitat, miercuri, şantierul deschis la drumul care face legătura între pod şi DN7 (DJ 709 E – DN 7 Pecica). „Este o legătură mult mai bună între sudul Mureşului şi nordul Mureşului. În momentul de faţă podul peste Mureş este un pod care este circulat şi care aduce o scurtare a distanţelor între locuitorii comunei Secusigiu, ai judeţului Timiş şi municipiul Arad, Pecica şi Nădlac. Suntem în grafic în ceea ce priveşte lucrările, suma alocată de Consiliul Judeţean este de 4.600.000 lei, TVA inclus, bani care provin integral din bugetul Consiliului Judeţean Arad”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Beneficiem de un drum de centură la care nu speram, drum în lungime de 3 kilometri, care va uşura traficul de la pod până la drumul naţional. Maşinile de tonaj mare nu vor mai intra în oraş, pecicanii  fiind primii care se vor bucura de această realizare”, a precizat Petru Antal, primarul oraşului Pecica.

1 pod pod 3

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.