Cercetători din 15 țări, la Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad

Cercetători din 15 țări, la Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad

Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad va găzdui o conferință ce are o temă de mare actualitate „Mediatizarea viitorului și viitorul mediatizării”.

Universitatea ,,Aurel Vlaicu” (UAV) din Arad, Centrul de Cercetare „Serge Moscovici” și Iarsic-Essachess-Corhis, Universitatea Paul Valéry Montpellier (Franța) organizează a patra ediție a conferinței internaționale Comsymbol. Evenimentul va avea loc la Complexul Universitar M (Micălaca, zona III), în 8 și 9 noiembrie.

Deschiderea conferinței va avea loc în data de 8 noiembrie la ora 10, în sala festivă a complexului.

Conferința are o temă de mare actualitate și își propune, în principal, să evidențieze impactul schimbărilor pe care dezvoltarea tehnologică digitală fără precedent, pe care o trăim în cadrul celei de-a patra revoluții industriale, îl are asupra societății în ansamblu (de la Facebook la inteligența artificială și robotică).

Conferințele plenare vor fi susținute de directorul IARSIC-Corhis de la Universitatea Paul Valéry, profesor universitar doctor Ștefan Bratosin, co-responsabil științific al conferinței, directorul catedrei UNESCO de Jurnalism și Media de la Universitatea din Strassbourg, Franța, profesor universitar doctor Philippe Viallonsi, directorul Centrului Media și Audiovizual CERM de la Universitatea din Mons, Belgia, profesor universitar doctor Safar Haytham.

La eveniment vor participă cercetători din 15 țări (Franța, România, Belgia, Elveția, Spania, Cipru, Statele Unite, Brazilia, Uganda, Nigeria, Camerun, Ungaria, Rusia, Turcia și Algeria).

 

Evenimentul de deschidere este deschis publicului larg.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.