„Cerere în căsătorie”, joi seara pe scena teatrului arădean

„Cerere în căsătorie”, joi seara pe scena teatrului arădean

Teatrul arădean vă invită, joi seara, să asistaţi la o cerere în căsătorie. Este vorba despre spectacolul regizat de Florin Covalciuc, spectacol care a avut premiera în octombrie 2010, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru Clasic, şi care a cucerit imediat publicul!

Iată ce scria despre acest spectacol presa vremii: „O comedie spumoasă ce a stârnit râsul şi buna dispoziţie tuturor celor prezenţi în sală. Actorul Florin Covalciuc este cel care a regizat spectacolul, dar şi cel care a tradus şi adaptat textul lui Cehov. Personajele cehoviene au prins viaţă prin actorii Florin Covalciuc (Stepan), Angela Varjasi (Natalia) şi Ionel Bulbuc (Ivan), cel din urmă fiind un tânăr care venise la vecinul său pentru a-i cere fiica – Natalia – de nevastă.  Înainte de a spune motivul vizitei se lasă însă cu o cină în familie urmată – cum se întâmplă la ruşi – de multă vodkă. Aceste ingrediente, stropite cu replici amuzante fac ca cererea în căsătorie să devină foarte dificilă. Aplauzele şi felicitările de la final au dovedit că „Cerere în căsătorie” în regia lui Covalciuc va fi cu siguranţă un  spectacol ce va prinde la public vreme îndelungată.”

Şi aşa s-a dovedit a fi: „Cerere în căsătorie” este un spectacol de viaţă lungă, jucându-se şi acum cu sala plină. Iar cei care doresc să-i (re)vadă pe Angela Petrean – Varjasi, Ionel Bulbuc şi Florin Covalciuc într-o „Cerere în căsătorie” de zile mari, o pot face joi, 09 octombrie, de la ora 19,00, în sala Studio. Iar pentru a fi siguri că prindeţi un loc în sală, vă puteţi rezerva şi cumpăra bilete şi online.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.