CERȘEȘTE PE STRĂZI, deși este MILIONAR: Are CONTURI ÎN BĂNCI și o LOCUINȚĂ DE LUX

CERȘEȘTE PE STRĂZI, deși este MILIONAR: Are CONTURI ÎN BĂNCI și o LOCUINȚĂ DE LUX

Cerșetoria este, poate, cel mai ușor mod de a face rost de banii necesari supraviețuirii.

Sunt oameni care recurg la acest obicei din diverse motive: de la șomaj, incapacitatea de a munci cauzată de un handicap sau lipsa de venituri la bătrânețe.

Există, însă, și cerșetori care practică acest obicei de… amorul artei.

Pappu Kumar este unul dintre aceștia. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, își duce veacul cerșind pe străzile orașului Patna din statul indian Bihar.

La prima vedere pare un biet cerșetor, însă, în realitate, el este mai bogat decât mulți alți locuitori din țara lui, fiind milionar în rupii. În opt ani, a reușit să-și facă o adevărată avere din mila trecătorilor.

Are deja milioane de rupii depuse în mai multe conturi din bănci şi proprietăţi de lux, pe care le închiriază.

Pe lângă banii pe care îi face, în continuare, din cerşit, Pappu trăieşte din dobânzile obținute la banii pe care îi dă cu împrumut negustorilor.

După ce a absolvit liceul, Pappu a vrut să se înscrie la facultatea de inginerie, dar a renunțat după ce a suferit un accident în urma căruia a rămas aproape paralizat.

Deși a fost gonit de multe ori de autorități din locurile unde obișnuiește să cerșească, bărbatul se încăpățânează să se întoarcă zi de zi acolo.

„L-am îndepărtat de multe ori de aici și i-am cerut să se oprească din cerșit pentru că are bani suficienți. Dar el continuă. Este inexplicabil!”, spune inspectorul FFR Rajesh Lal Deccan Herald.

Sursa: deccanherald.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.