Cerșetorul care STRÂNGE 100 de lei ÎN DOUĂ ORE de la arădenii „miloși”

Cerșetorul care STRÂNGE 100 de lei ÎN DOUĂ ORE de la arădenii „miloși”

Pe tânărul din imagine l-am întâlnit nu odată pe străzile din municipiu. Stârnește mila trecătorilor, care îl văd adesea în fața covrigăriei Gigi din zona Podgoria. Când este „la lucru” cere bani pentru mâncare, în timpul liber, însă, respiră cu nesaț dintr-o pungă cu aurolac.

Arădenii, însă, miloși din fire nu reușesc să se lepede de obiceiul de a-i da și lui, din puținul lor, un leu-doi (sau mai mulți).

Tânărul, deși în putere, preferă să stea pe străzi și să cerșească în loc să meargă la muncă. Este din Felnac, iar zilele acestea i-a surprins până și pe polițiștii locali, după ce a fost prins în timp ce cerea bani de la trecători. După ce a fost dus la secția de poliție și legitimat, polițiștii au găsit asupra sa 100 de lei, în bancnote de 1 leu.

„Larghețea cu care arădenii bagă mâna în buzunare nu are margini, dacă e să adăugăm că banii au fost adunați de V.A. în numai două ore”, precizează într-un comunicat reprezentanții Poliției Locale.

„Nu dați bani cerșetorilor, adevărata sărăcie nu iese în stradă!”, vorbele aparținând lui Honore de Balzac reprezintă sloganul după care se ghidează campania susținută a Poliției Locale Arad împotriva cerșetoriei.

Fenomenul, însă, nu poate fi stopat fără sprijinul fiecăruia dintre noi.

14212139_176712932761239_2227084835984471302_n

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.