A cerut să fie ÎNMORMÂNTAT împreună cu MAȘINA DE LUX! Adevăratul motiv pentru care a făcut asta…

A cerut să fie ÎNMORMÂNTAT împreună cu MAȘINA DE LUX! Adevăratul motiv pentru care a făcut asta…

Un miliardar a stârnit valuri de nemulțumire în rândul populației după ce a anunțat că vrea să-și îngroape mașina de lux, un Bentley în valoare de milioane de dolari.

Thane Chiquinho Scarpa, unul dintre cei mai bogați oameni din Brazilia, a declarat că dorește să-și îngroape bolidul pentru ca atunci când va muri, să fie alături de el pe lumea cealaltă. El a spus că vrea să ducă „o viață” luxoasă și după ce va trece în neființă.

Gestul său a fost criticat dur de către presă și milioane de persoane, care s-au întrebat de ce nu donează mașina decât să o țină sub pământ.

Toți cei care l-au atacat au fost reduși la tăcere însă, după ce, în ziua în care trebuia să îngroape autoturismul, a declarat că nu are de gând să facă așa ceva. Thane Chinquinho Scarpa a dorit de fapt, să atragă atenția asupra donării de organe. El a spus că a fost uimit de miile de critici și mesaje pe care le-a primit din cauză că a vrut să îngroape ceva „atât de valoros”, însă nimeni nu se gândește că zilnic sunt înmormântați oameni cu organe sănătoase care ar putea salva vieți, organe care sunt de neprețuit.

Sursa: everplans.com

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.