Cetăţean german ÎMPUŞCAT MORTAL la o partidă de vânătoare ILEGALĂ, în seara de PAŞTI. Urma să se CĂSĂTOREASCĂ!

Cetăţean german ÎMPUŞCAT MORTAL la o partidă de vânătoare ILEGALĂ, în seara de PAŞTI. Urma să se CĂSĂTOREASCĂ!

O partidă de vânătoare neautorizată s-a terminat cât se poate de prost pentru unul dintre participanţi.

Dietmar Bucholzer, preşedintele asociaţiei „Nack Humanitas” din Zăbrani, a fost împuşcat mortal aseară, în jurul orei 22, la Neudorf, unde participa la o partidă de vânătoare ilegală.

Cetăţeanul german, în vârstă de 49 de ani, se afla în extravilanul localităţii Neudorf, alături de un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, care l-a împuşcat din greşeală.

„Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând să fie prezentat magistraţilor de la Judecătoria Lipova cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere dinDietmar culpă, uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Dietmar Bucholzer (foto) a fost nimerit în zona pieptului iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

De remarcat, că Dietmar Bucholzer, care tocmai sărbătorise Paştile catolic, este stabilit în comuna arădeană şi urma să se căsătoarească în luna august cu iubita sa din România.

  1. mistretul asta , sa jucat cu focul si sa ars , ca doar nu o sa cred ca neavand asupra a ce sa traga , s-au jucat de-a mistretul si vanatorul ….

    Raspunde
  2. nu exista coincidente

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.