Cetățenii SE PLÂNG tot mai mult de starea în care se află LOCURILE DE JOACĂ pentru copii. Cine a luat atitudine (GALERIE FOTO)

Cetățenii SE PLÂNG tot mai mult de starea în care se află LOCURILE DE JOACĂ pentru copii. Cine a luat atitudine (GALERIE FOTO)

USR Arad a curățat în cursul zilei de sâmbătă trei locuri de joacă din cartierul Gai și Aurel Vlaicu. Membrilor USR li s-au alăturat voluntari din cadrul asociației Oradea Civică, precum și alți simpatizanți.

Demersul a fost inițiat în urma semnalelor primite de la cetățeni referitoare la starea locurilor de joacă. Numeroși membri ai USR care au copii au constatat și ei nevoia de a îngriji spațiile destinate celor mici. În decurs de câteva ore, lucrând în echipă, au reușit să curețe trei din cele 70 de locuri de joacă din municipiul Arad, spun cei de la USR.

Am dorit să dăm un exemplu și în același timp un impuls cetățenilor, să păstreze curățenia la locurile de joacă și în orice spațiu public. Din păcate, unii locuitori ai municipiului nostru ignoră normele elementare de bun simț atunci când aruncă resturi de țigări și ambalaje pe jos, mai ales acolo unde se joacă cei mici, punându-le în pericol sănătatea. Ideea noastră este de a arăta că este posibil să avem locuri de joacă fără mizerii pe jos, că toți suntem datori să păstrăm aceste spații curate, că nu e suficient să arătăm cu degetul, că trebuie să punem mâna atunci când ceva ne deranjează. Sperăm ca pe viitor, cât mai mulți să facă asemenea activități, fie alături de USR, fie din proprie inițiativă, pentru că avem nevoie de spații curate și sigure pentru copiii noștri, a declarat Flavius Dumitraș, USR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.