Chiar nu contează?! „Copiii noştri trec zi de zi cu riscul de a se îneca în apa îngheţată” (FOTO)

Chiar nu contează?! „Copiii noştri trec zi de zi cu riscul de a se îneca în apa îngheţată” (FOTO)

Arădenii care locuiesc pe Insula Mureș sunt în pericol ori de câte ori trec podul de pontoane de peste râu, care a fost lovit de sloiurile de gheață

„Încă aşteptăm după podul nou promis de primărie … oare funcţionarii primăriei ar trece acest pod lovit de gheţar? Ar trece cum trecem noi să ajungem la locul de muncă? Chiar suntem o cantitate neglijabilă de oameni? Chiar nu contează că, copiii noştri trec zi de zi cu riscul de a se îneca în apa îngheţată? Aştept răspuns din partea Primăriei”, este apelul pe care „insularii” îl fac către municipalitate.

pod Insula Mures

podul rupt

pod rupt insula mures podul defect trei insule podul rupt

  1. cine-i pune pe acesti oameni sa stea acolo? daca s-au retras acolo sa fie izolati de lume atunci sa suporte consecintele.

    Raspunde
    • Comunitatea de aici plateste concesiune, impozit pe teren+impozit pe cladire. Inteleg ca trebuie sa suportam consecintele dar atunci pentru ce platim la P.M.A ? Rusinoasa atitudine Sorine…

      Raspunde
      • De cand persista aceasta situatie? Teoretic, oamenii nu sunt izolati, exista o cale de acces auto via DJ682 (desigur folosind aceasta cale de acces care nu e in cea mai buna stare se face un ocol deloc neglijabil). Inteleg gravitatea situatiei dar trebuie sa fim realisti si sa realizam ca autoritatile nu se mobilizeaza atat de prompt cum am vrea, din pacate.

        Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.