Chişinăul se laudă cu o FACULTATE DE SEX ORAL. Pe când o filială în România?!

Chişinăul se laudă cu o FACULTATE DE SEX ORAL. Pe când o filială în România?!

Bărbaţii adoră sexul oral, iar o femeie care știe să facă bine acest lucru își poate duce partenerul în al nouălea cer, spun specialiștii. Acesta pare să fie motivul pentru care în Rusia și în Republica Moldova se organizează cursuri de specializare. Cererea este mare, iar tinerele scot din buzunare bani frumoși pentru astfel de cursuri.

În Rusia, femeilor neexperimentate li se pun la dispoziție cursuri intensive de sex oral încă din 2012 şi plătesc pentru 3 ore şi jumătate de antrenament și 100 de dolari. În Moldova, astfel de cursuri au început în vara anului trecut şi costă nici mai mult, nici mai puțin de 350 de dolari.

Cei care organizează astfel de cursuri le pun la dispoziție participantelor și manualul „Arta sexului oral“. Femeile citesc din el şi apoi o ascultă pe profesoară pentru a deveni experte în sex oral.

Singura condiție pentru a participa la astfel de cursuri este să fi împlinit 18 ani, iar dacă vor să-și păstreze identitatea anonimă participantele trebuie să plătească în jur de 1.500 de dolari pentru a beneficia de un antrenament particular.

În cadrul cursurilor, femeile sunt învăţate că, înainte de a face sex oral, ambii parteneri trebuie să fie foarte excitaţi, iar pentru ca iubitul tău să fie dat pe spate de sexul oral pe care i-l faci, trebuie să ştii foarte bine şi ce să faci cu mâinile. Mai mult de atât, una dintre profesoare afirmă că, pentru a satisface un bărbat, trebuie să te pui mai întâi în pielea lui şi să ştii cum gândeşte acesta.

Accesul bărbaţilor este strict interzis la aceste cursuri, la fel discuţiile la telefon sau înregistrările video.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.