Chlorella – o algă minune, utilă în prevenirea cancerului

Chlorella – o algă minune, utilă în prevenirea cancerului

Asemănată, pe bună dreptate, cu sora sa spirulina, Chlorella este o algă minune, ce face parte dintr-una dintre cele mai vechi specii de alge de pe Planetă. La fel ca spirulina, aceasta aduce beneficii remarcabile asupra organismului, indiferent de forma sub care este administrată: comprimate sau pulbere.

Dintre cele mai comune beneficii pe care atât cercetătorii, cât și cei care au consumat Chlorella constant le-au resimțit amintim: întărirea sistemului imunitar, energizarea și detoxifierea organismului, reducerea inflamațiilor, susținerea sistemului digestiv și a bunei funcționări a creierului etc.

Chlorella bio – proprietăți asupra organismului

Algă verde unicelulară, Chlorella este considerat un superaliment grație proprietăților sale unice. Pe lângă extraordinara sa putere de detoxifiere și de întărire a sistemului imunitar, iată prin ce alte beneficii se mai remarcă:

  • sursă complexă de vitamine și minerale;
  • capacitate de a preveni apariția sau înmulțirea celulelor cancerigene;
  • echilibrează pH-ul organismului și metabolismul;
  • oxigenează celulele;
  • contribuie la acumularea de masă musculară;
  • contribuie la menținerea unei stări bune a ficatului, a intestinelor și a sistemului nervos;
  • contribuie la protejarea organismului de radiații;
  • scade nivelul de zahăr din sânge și echilibrează nivelul colesterolului;
  • menține organismul tânăr;
  • contribuie la ameliorarea problemelor genitale, în special la femei.

Chlorella și prevenția cancerului

Fără a afirma că această algă poate vindeca singură cancerul, trebuie totuși menționat faptul că ea este esențială în prevenirea apariției celulelor cancerigene. Prin faptul că întărește sistemul imunitar și ajută organismul să lupte cu orice tip de infecție, această algă are un rol foarte important în eliminarea toxinelor din organism.

Grație componentelor cu rol citostatic, suplimentul Chlorella bio poate contribui la stoparea evoluției cancerului. Este la fel de benefică și pentru persoanele ce urmează tratamente de recuperare post-cancer, contribuind la normalizarea poftei de mâncare și a tonusului general. De asemenea, s-a demonstrat, în urma a numeroase studii efectuate, faptul că Chlorella, pudră sau pastile, ajută la diminuarea stărilor anxioase și depresive manifestate la pacienții aflați în tratament de recuperare.

Iată care sunt tipurile de cancer asupra cărora s-au demonstrat științific efectele pozitive ale suplimentului Chlorella:

  • cancerul de sân – Chlorella a contribuit la normalizarea activității hormonilor;
  • cancerul de colon – suplimentul a ajutat în curățarea de metale grele și reechilibrarea tractului digestiv;
  • cancerul de piele – rolul revitalizant și antioxidant al acestei alge asupra pielii a contribuit la stoparea evoluției acestui tip de cancer;
  • cancerul cerebral – consumul de Chlorella a avut efecte pozitive asupra regenerării celulelor nervoase.

Republica BIO – doar produse care au trecut testul inspecțiilor de calitate

Este foarte important ca, atunci când decidem să urmăm o cură de detoxifiere cu Chlorella sau pur și simplu să începem administrarea acestui supliment pentru întărirea sistemului imunitar, să avem în vedere locul din care facem achiziția. Cu siguranță nu ne dorim ca, pe de-o parte, ingredientele să ne facă bine, iar, pe de altă parte, să dăuneze sănătății din cauza ingredientelor dubioase sau a substanțelor chimice folosite în procesul de cultivare a algei.

Republica BIO, magazin inspectat și certificat de către un Organism Certificator European, este unul dintre cele mai sigure locuri din care putem achiziționa Chlorella. Suplimentul, disponibil pe republicabio.ro atât sub formă de tablete, cât și sub formă de pulbere, este certificat ecologic (adică certificat fără reziduuri de pesticide sau fertilizanți chimici), fiind produs în Germania. Este o alegere sigură deoarece este verificat și certificat neiradiat, Vegan, nu conține gluten, lactoză, fructoză și organisme modificate genetic.

Toate produsele de la Republica BIO au trecut, înainte de a ajunge în fața clienților, testul inspecțiilor de calitate. Astfel, cei care doresc să își îngrijească sănătatea corect, pot găsi în portofoliul companiei doar produse sigure, atent selectate și însoțite de prețuri corecte.

Fie că dorești mai multe detalii despre Chlorella sau vrei să vezi ce alte produse pot fi integrate cu succes în dieta ta, accesează republicabio.ro. În cazul în care ai nevoie de recomandări și sfaturi, echipa de specialiști Republica BIO este calificată să îți răspundă la orice întrebări.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.