Christian Tour a lansat și la Arad servicii de călătorie destinate companiilor (GALERIE FOTO)

Christian Tour a lansat și la Arad servicii de călătorie destinate companiilor (GALERIE FOTO)

Christian Tour, cel mai mare touroperator din România, a lansat și la Arad servicii de călătorie destinate companiilor.

Christian Tour le oferă acestora condiții comerciale și operaționale personalizate pentru serviciile de călătorie – cazare pe termen scurt și termen lung, emitere bilete de avion, transport terestru, organizări de evenimente tip conferințe, team building-uri, workshop, seminarii – servicii de negociere cu furnizorii în numele companiei, consiliere în elaborarea și implementarea politicii de călătorie, precum și beneficii pentru vacanțele personale ale angajaților.

Interesul pentru serviciile oferite de Christian Tour a fost ridicat, sala de conferințe a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a județului Arad dovedindu-se neîncăpătoare în timpul prezentării făcute de reprezentantele touroperatorului, Loredana Stanciu – Domestic Sales Director, Ruxandra Matei – Corporate MICE Manager, Iadranca Marin – Area sales manager – Banat & Oltenia, și Georgiana Prodanciuc – Travel Corporate Manager, alături de care s-a aflat Gheorghe Seculici, președintele CCIA.

Participanții au avut parte și de surprize, fiecare primind un voucher de reducere în valoare de 200 de euro. Voucherul va putea fi folosit la achiziționarea unor servicii ale căror valoare depășește suma de 500 de euro, în cadrul unui contract Corporate Business Travel încheiat cu Christian Tour.

De asemenea, tot la capitolul surprize, trebuie spus că Marina Botiș, de la SC Novarum Proficio SRL (foto dreapta, alături de Ruxandra Matei), a câștigat la tombolă o excursie în Antalya, oferită de Christian Tour în luna septembrie a acestui an.

De remarcat că touroperator-ul oferă servicii pentru companii și în alte orașe din țară, de exemplu la Oradea, Timișoara sau Constanța.

La eveniment au luat parte și Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, și Ovidiu Moșneag, directorul Aeroportului Internațional Arad, care au discutat despre zborurile charter operate de Christian Tour din orașul nostru.

  1. O firma serioasa care investeste masiv in domeniu. Ne bucura apropierea de Arad.

    Raspunde
  2. Am fost cu ei in Egipt si a fost perfect. Anul acesta mergem in Tunisia in august, sper sa nu fie foarte cald.

    Raspunde
  3. […] Christian Tour a lansat și la Arad servicii de călătorie destinate companiilor (GALERIE FOTO) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.