Cimitirele, adevărate GROPI DE GUNOI! Arădenii nici nu mai pot ajunge la locurile de veci (GALERIE FOTO)

Cimitirele, adevărate GROPI DE GUNOI! Arădenii nici nu mai pot ajunge la locurile de veci (GALERIE FOTO)

Gospodărirea Comunală nu face faţă administrării cimitirelor.

Cel puţin aceasta este concluzia care reiese din ceea ce se poate observa, cu ochiul liber, printre locurile de veci ale arădenilor.

Exasperaţi, oamenii îşi strigă disperarea pe Facebook, după ce, în prealabil, s-au adresat (degeaba!) Gospodăririi Comunale.

„CIMITIRUL POMENIREA – EPISODUL 2

IN 14 APRILIE 2018 (n.r. – vezi mai jos!) AM RELATAT PATANIA MEA CU ADMINISTRATORUL CIMITIRULUI, CARE DUPA CE MI-A PROMIS CA INTR-O SAPTAMANA SE VA FACE CURATENIE IN FATA GRADINII CU LOCURILE DE VECI CONCESIONATE DE MINE (TOCMAI LANGA PARCELA EROILOR) SI VOI AVEA SANSA DE A SCAPA DE MALDARELE DE GUNOAIE SI PAMANT CE IMI BLOCHEAZA INTRAREA, REZULTATUL A FOST O GRAMADA SI MAI MARE DE GUNOAIE, CEEA CE AM ILUSTRAT SI IN POZELE ATASATE.

ASTAZI LA CIMITIRUL POMENIREA NICI O SURPRIZA! VA ROG SA PRIVITI POZELE SI DUMNEAVOASTRA CEI DIN CONDUCEREA GOSPODARIEI COMUNALE ARAD SI DACA NU CER PREA MULT, ADRESEZ ACEASI RUGAMINTE SI PRIMARIEI ARAD. SI MAI VREAU SA MENTIONEZ UN AMANUNT. CONTRACTUL INCHEIAT CU ADMINISTRATIA CIMITIRULUI ESTE UN ACT BILATERAL, EL CUPRINDE ATAT INDATORIRILE MELE CAT SI ALE DUMNEAVOASTRA. EU LE RESPECT! DUMNEAVOASTRA DE CE NU LE RESPECTATI?! SINGURA DUMNEAVOASTRA DATORIE ESTE SA INCASATI TAXELE?!

O PENSIONARA A CAREI RABDARE E PE TERMINATE”, este postarea Luciei Cercel de pe grupul de Facebook „Ştirile Aradului”.

Imaginile postate de aceasta sunt cât se poate de concludente:

  1. De acord cu cele scrise de doamna Cercel.Situația este la fel și la cimitirul Eternitatea.De când Consiliul Local nu a mai analizat activitatea administrațiilor cimitirelor.Se pare că cei plătiți să le administreze au cu totul alte preocupări.De văzut și analizat.Poate se iau și ceva măsuri! Cei pe care-i plătim să aibă în grijă mormintele străbunilor își bat joc de ele și de noi. Rușinee!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.