Cinci motive pentru care merită să trăiești în Westfield (GALERIE FOTO)

Cinci motive pentru care merită să trăiești în Westfield (GALERIE FOTO)

Încă de la început, atunci când am gândit dezvoltarea cartierului Westfield, ne-am propus să-ți oferim elementele esențiale ale unui lifestyle occidental, care să te ajute să faci față provocărilor zilnice și să te încânte zi de zi, până în cel mai mic detaliu. Să fii atât de fericit, încât să ai sentimentul că ești în vacanță în fiecare zi din viața ta!

Iată așadar, principalele 5 motive pentru care merită să te muți în Westfield:

  1. Copiii tăi se bucură aici de atenția și grija de care au nevoie.

Ai o grădiniță în cartier, un loc primitor și sigur, unde îi poți lăsa dimineața când pleci la serviciu și îi iei după-amiaza când te întorci. Pentru ei e un mediu familiar, aproape de casă.

Ai piscina de la Clubhouse, unde vă puteți bălăci toată vara împreună, iar apoi vă puteți distra la unul din cele 3 locuri de joacă amenajate în cartier.

Și nu în ultimul rând, așa cum bine știi deja, momentele cheie ale anului sunt marcate de evenimente pline de distracție și voie-bună gândite special pentru cei mici, cum ar fi antrenanta “Goană după ouăle de ciocolată” organizată de Paște, serile magice de film în aer liber pentru toată familia și super-show-urile adus de trupe precum Gașca Zurli.

  1. Rezidenții Westfield se relaxează, socializează și se dezvoltă

Pentru a-ți menține condiția fizică, ai la dispoziție, oricând, noua sală de fitness, complet echipată, cât și un teren de fotbal, unde te joci și te distrezi alături de prieteni și vecini.

Ai serile de film în aer liber, unde socializezi din plin, dar și la Summer Party-ul anual din 4 iulie, organizat în stil occidental la piscina de la Clubhouse, cu burgeri, înghețată, cocktail-uri și artificii.

Și pentru că noi considerăm dezvoltarea personală și profesională ca fiind esențială, ai acces gratuit la evenimente și traininguri pe diverse teme, precum: dezvoltarea afacerii, marketing online, sănătate financiară sau metode de comunicare eficientă. Acestea sunt susținute de profesioniști cu renume în domeniu, precum Lorand Suares Szasz, Eusebiu Burcaș, Călin Biriș, Andrei Gabor, chiar aici în cartier.

  1. Planurile noastre de viitor te au în vedere pe tine și prind contur sub ochii tăi

Tot ceea ce facem și ne propunem să dezvoltăm în viitor, pornește de la o discuție, o idee, care te au pe tine in prim plan. De aceea în vitorul apropiat vom finaliza o piscină interioară, terenuri de tenis, dar și o sală de cinema. Toate acestea vor completa lista opțiunilor tale de petrecere a timpului liber împreună cu cei dragi, fără să fii nevoit să pleci din cartier. Astfel, drumurile în oraș devin inutile și câștigi mult timp pentru tine și familia ta.

  1. Am creat cel mai nou concept de locuință, adresat tuturor locuitorilor

Westfield Suites este cel mai nou proiect al nostru și se bazează pe conceptul de “apartamente la vilă”. Acest nou produs imobiliar îți oferă posibilitatea de a avea confortul unei case cu costuri mai mici de întreținere și la un preț imbatabil: începând cu 35.000 euro.

Pe scurt, este vorba de niște apartamente spațioase, amplasate într-o clădire de structura unei vile, cu doar 3 nivele, dar cu spațiu verde propriu. Prețul este cel al unui apartament de bloc, dar facilitățile, confortul și comunitatea sunt Westfield!

  1. Te poți bucura din plin de un proiect rezidențial de succes

Încă de la intrarea în Westfield, poți observa că civilizația și bunul gust se regăsesc la fiecare pas. Străzile sunt largi, cu peluze frumos amenajate, vezi verdeață peste tot, “auzi” liniștea și poți simți siguranța de care se bucură cei care locuiesc aici.

Westfield înseamnă un vis devenit realitate, un proiect deosebit, recunoscut ca fiind „Cel mai bun concept nou din România” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2018, titlu care ne onorează dar ne și responsabilizează în egală măsură.

De aceea, viitorul Westfield nu poate fi decât cel al unor standarde ridicate, al unui lifestyle occidental, gândit să fie cât mai accesibil pentru tine.

Lista este mai lungă, însă credem că e mai bine să ne oprim aici. Dacă dorești să știi mai multe, te așteptăm cu drag să ne faci o vizită, să ne cunoaștem, să bem o cafea bună, și să discutăm despre oportunitățile pe care le ai la dispoziție pentru a locui în Westfield. Ne auzim la telefon la 0721 22 88 61 sau ne conversăm pe Facebook Westfield Arad.

Îți dorim o viață minunată!

Echipa Westfield

(P)

  1. Intradevar este un cartier pe cinste. Pacat ca gigantul Enel, nu da doi bani pe dezvoltare. Penele de curent cauzate de infrastuctura veche iti mananca zilele, cu toate ca in Westfield totul e nou si subteran. Pacat pacat pacat. Rusine Enel, rusine Transelectrica.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.