Cinci persoane au ajuns la spital, alte zece au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului de aseară. Peste 60 de evacuați (GALERIE FOTO + VIDEO)

Cinci persoane au ajuns la spital, alte zece au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului de aseară. Peste 60 de evacuați (GALERIE FOTO + VIDEO)

Cinci persoane au ajuns la spital, alte zece au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului de aseară izbucnit într-un bloc din Arad.

Peste 60 de persoane au fost evacuate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, „în data de 12.06.2022, in jurul orei 22:22, dispeceratul ISU Arad a primit un apel de urgență cu privire la un incendiu ce se manifestări la o garsoniera de la etajul 2 din Municipiul Arad, Str. Predeal, initial nu au existat informații cu privire la posibile victime ,s-a deplasat Detașamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, o autospecială de lucru si salvare de la înălțime, doua ambulante tip SMURD, una tip C si una tip B cat si un echipaj medical SAJ. Dupa efectuarea recunoașterii s-a constatat faptul ca incendiul se manifesta într-o garsoniera iar blocul era inundat cu fum, s-a acționat in paralel pentru lichidarea incendiului cat si pentru evacuarea locatarilor. Au fost evacuate aproximativ 60 – 65 de persoane, 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, 5 dintre acestea fiind transportate la spital, incendiul a fost lichidat după aproximativ 15 minute. Cauza probabila de incendiu este in curs de stabilire”.

Foto + video: ISU Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.