Cinci şoferi au fost depistați, în weekend, conducând sub influența alcoolului

Cinci şoferi au fost depistați, în weekend, conducând sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri au depistat la sfârşitul săptămânii trecute mai mulți bărbați care au condus aflându-se sub influența alcoolului.

La data de 4 iulie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 59 de ani din Milova, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 7, în afara localității Milova, având o alcoolemie de 1,04 mg./l. alcool în aerul expirat.

Polițiștii Secției 1 Poliție Vlaicu au depistat duminică, 5 iulie, un bărbat de 32 de ani din Arad, în timp ce conducea un autovehicul, pe strada Constatntin Brâncuși, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibație alcoolicp de 1,00 mg./l. alcool în aerul expirat.

În noaptea de 5/6 iulie, polițiștii Secției 2 Poliție Micălaca au depistat un bărbat din Horia în timp ce conducea un autoturism pe centura Nord-Vest din municipiu, având o alcoolemie de 0,98 mg./l. alcool în aerul expirat.

La data de 5 iulie a.c., un tânăr de 22 de ani din Zădăreni a fost depistat de polițiștii comunei Vladimirescu, pe raza localității Mândruloc, în timp ce conducea o motocicletă, care nu avea aplicate numere de înmatriculare sau înregistrare, iar cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,78 mg./l. alcool în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehciule.

Polițiștii Secției 8 Poliție Săvârșin au depistat, în noaptea de 6 iulie a.c., pe D.N. 7, pe raza localității Nicolae Bălcescu, un bărbat de 56 de ani din Vărădia de Mureș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,66 mg./l. alcool în aerul expirat.

Conform procedurii, tuturor celor în cauză li s-au recoltat probe biologice și li s-au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.