Cine consideri că merită titlul de Cetățean de Onoare al municipiului? Arădenii, invitați să facă propuneri

Cine consideri că merită titlul de Cetățean de Onoare al municipiului? Arădenii, invitați să facă propuneri

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad invită cetățenii municipiului Arad și reprezentanții societății civile să propună persoane care, de-a lungul timpului, prin  activitatea lor, au contribuit la dezvoltarea orașului și la promovarea imaginii acestuia atât în țară cât și în străinătate.

Aceste persoane vor fi distinse în cadrul unei ședințe festive a Consiliului Local Municipal, cu ocazia Zilelor Aradului.

Distincțiile care se vor acorda vor fi: Cetățean de Onoare al Municipiului Arad, Titlul „Pro Urbe“, Diploma de excelență și Diploma de onoare.

Persoanele propuse trebuie să provină din domeniile: artă dramatică, pictură, sport, învățământ, istorie, administrație publică, educație, muzică, economie, culte.

Toate propunerile vor fi înaintate comisiei de Cultură, sănătate, învățământ, familie, muncă protecție socială, culte, tineret și sport a Consiliului Local Municipal în cadrul căreia se vor stabili titlurile și distincțiile care se vor acorda anul acesta, dar și persoanele care le vor primi.

Propunerile trebuie să fie trimise pe adresa de email secretariat@cmcarad.ro și vor fi insoțite în mod obligatoriu de un Curriculum vitae al persoanei propuse pentru acordarea distincției.

Propunerile pot să fi trimise și în plic închis la adresa Centrul Municipal de Cultură Arad, str. Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, localitatea Arad.

Data limită de depunere a propunerilor este 15 iulie 2020.

 

Loading...
 1. cum cine? Gh Falca si Geani Pistru la toate categoriile. inclusiv la Groparii Aradului!

  Raspunde
 2. La 50 de ani de la castigarea ultimului titlu de campioana a Romaniei la fotbal și eliminarea celebrei echipei olandeze Feyenoord Rotterdam, ar fi frumos ca generatia de fotbalisti de la UTA 1968-1970 sa primeasca distinctia de Cetatean de onoare.

  Raspunde
 3. Arădeanca Adela Zaharia, a câstigat premiul I și premiul Zarzuela al Concursului mondial Operă Operalia,organizat la Astana Kazahstan.
  Operalia ,Concursul Mondial de Operă: este o competiție internațională anuală pentru tinerii cântăreți de operă. Fondată în 1993 de Plácindo Domingo, premiile variate ale concursului au fost acordate unor artiști astăzi consacrați precum : Joseph Calleja, Rolando Villazón,José Cura , Joyce DiDonato,Elizabeth Futral, Ninna Stemme ,Erwin Schrott și Sonya Yoncheva.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.