CINE e MULTIMILIONARUL filmat cu Falcă! Reacția PRIMARULUI

CINE e MULTIMILIONARUL filmat cu Falcă! Reacția PRIMARULUI

Gheorghe Falcă a reacționat pe pagina comunității NewsAr, care are peste 6000 de membri, ca urmare a articolului publicat de noi ieri, preluat de pe Cancan.ro: „Acești jurnaliști ne interzic să ieșim cu prietenii în oraș. Cu această familie sunt prieten de câțiva ani, iar Ana este prietenă cu fiica familiei. Păcat că există un astfel de comportament“.

falca

Între timp, NewsAr.ro a aflat și cine este personajul cu care s-a întâlnit primarul Aradului: Conform informațiilor noastre ar fi vorba de Dan Tatoiu, care potrivit presei centrale a făcut avere din afaceri cu petrol.

  1. confirm ca e Tatoiu, dar nu mai are chiar asa de multi bani cum avea. probabil de cand se cunoaste cu Falca i s-au diluat conturile :)))))))

    Raspunde
  2. Rog redactia sa nu il mai ajute pe Falca sa editeze textul. Dupa cum se observa Falca minte si atunci cand scrie. Este scris „Aveti jurnalisti ne interzic” si „sa iesim cu prieteni”. Probabil daca erau mai multi se mai aduagau cativa de „i”. Se vede clar ca Falca nu este doar un” bun administrator al banilor nostri” ci este si un tip instruit.

    Raspunde
  3. Omul e analfabet dar se viseaza presedintele Romaniei. Asta e tara in care traim

    Raspunde
  4. Către redacție !!!!’ Nu ai copiat corect postarea edilului de arad !

    Raspunde
  5. Ce surpriza! Fostul sponsor al lui Iotcu s-a „reorientat”! Teparul si infractorul asta nenorocit a cumparat vestita cariera de piatra alui Iotcu (care nimeni nu stie cum a ajuns la acesta), afacere intermediata de fostul sef al fiscului, Blejnar.
    Dar sa-l lasam pe naivul de Iocu si pe „saracul” Blejnar care e cu un pas in puscarie si sa revenim la banditul de Tatoiu! Dupa ce a „stors” tot ce a putut din cariera fara sa plateasca nimic (in afara de comisioane, desigur), a falimentat firma fara sa plateasca multe milioane statului si unor zeci de firme care multe au pus lacatul din aceasta cauza. Si il avea administrator la Arad pe imbecilul ala de Raul Pascalau!
    Daca sunteti interesati voi reveni cu detalii, eu fiind unul dintre cei tepuiti de nemernicul asta!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.