CINE este frumoasa PROFESOARĂ care va REPREZENTA România la un concurs internațional de Miss, în CHINA (FOTO)

CINE este frumoasa PROFESOARĂ care va REPREZENTA România la un concurs internațional de Miss, în CHINA (FOTO)

În urma selecţiei naţionale Miss Tourism World România 2018, organizată acum 2 zile în capitală de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss Tourism World 2018 în ţara noastră, Ada-Maria Ileana a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Tourism World 2018, competiţie care se desfăşura în acest an în perioada 11 – 29 septembrie în China. În competiţie vor participa 40 de tari.

Ada este născută şi locuieşte în Bucureşti, are 21 de ani, 1.75 m înălţime, iar dimensiunile sale sunt 92-62-92

Ea este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Bucureşti. Tânăra vorbeşte două limbi străine, engleză şi franceză, și este profesoară de limba engleză.

Finalista Miss Universe România 2017, Ada a decis să îşi încerce şansele pentru prima dată într-o competiţie internaţională de frumuseţe.

Ada este pasionată de cântat, lectură, pictura, dans, dezbateri şi balet. Ca şi planuri de viitor, Ada îşi doreşte să termine licenţa, masterul şi doctoratul în domeniul securităţii şi al relaţiilor internaţionale şi să urmeze o carieră în diplomație, visul ei fiind să reprezinte România în ONU sau NATO. Pe plan personal Ada îşi doreşte să-şi întemeieze o familie şi să adopte un copil.

Ada a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând şcoala generală cu media 10 şi Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucureşti cu media 9.65 la Bacalaureat. Ea a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale şi naționale la matematică, limba română, fizică, muzica şi limba engleză.

Ca şi activităţi extrașcolare tânăra a urmat ani de zile cursuri de pian, canto, balet şi dansuri populare.

„Este un sentiment unic să vorbesc din postura de reprezentantă a României în cadrul competiției internaționale de frumusețe Miss Tourism World 2018, care se va desfășura în Republica Populară Chineză. Este o adevărată onoare pentru mine să reprezint minunata mea țară şi valorile ei în cadrul acestei competiții. Vă asigur că voi face tot posibilul să mă ridic la nivelul așteptărilor pe le implică un concurs de asemenea anvergură. Este prima mea experienţă de acest tip și cu siguranță emoțiile vor face parte din peisaj. Sunt convinsă că, știindu-i aproape pe cei care mă susțin, voi reuși să le stăpânesc şi să le dirijez astfel încât să pot să dau tot ce este mai bun din mine, cu scopul de a ocupa un loc pe podium. Această nouă provocare este o șansa de a învăţa lucruri noi, de a cunoaşte oameni și culturi diferite și aștept cu nerăbdare să am ocazia să îmi testez cunoștințele și să culeg roadele aceastei experienţe deosebit de valoroase. Este o mare responsabilitate pentru mine să reprezint şi să promovez România și turismul României în China. Cultura noastră bogată necesită o prezentare pe măsura și, văzând lucrurile astfel, sunt convinsă că voi reuși să îmi folosesc toate atuurile şi calitățile pentru a fi un bun ambasador al ţării mele. Fiind în anul centenarului, am ales să aduc pe scenă România autentică, printr-un costum național deosebit. Pentru acesta, dar și pentru remarcabilul efort de a prezerva valorile tradiționale românești, mulțumesc Etnotique. Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și mi-au fost alături, familiei mele care mereu mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie și în mod special, agenției ExclusivEvent pentru această oportunitate. Aștept toate gândurile voastre bune și sper să mă susțineți în număr cât mai mare, urmărind parcursul meu în cadrul acestui concurs”, a declarat Ada-Maria Ileana – Miss Tourism World România 2018.

„Ada este una dintre cele mai frumoase şi ambiţioase ambasadoare a frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 19 ani de activitate. Ada are frumuseţea şi calităţile necersare pentru a reprezenta România cu onoare în China şi de a se întoarce în România cu un loc cât mai bun pe podium! Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!”, a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei ExclusivEvent şi preşedintele Miss Tourism World România.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.