Cine este PRIMUL ARTIST confirmat la Arad Open Air 2019 și cine se mai află „pe listă” în urma voturilor

Cine este PRIMUL ARTIST confirmat la Arad Open Air 2019 și cine se mai află „pe listă” în urma voturilor

Arad Open Air este un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzică.

O aventură de neuitat a îmbinat de fiecare dată, zone muzicale variate precum, muzica electronică, rock, hip-hop cu arta și cultura expansivă a comunităților, iubitorilor de creativitate și moduri alternative de viață.

„Ne bucurăm să anunțăm primul mare artist care va veni la Arad Open Air Festival 2019! Markus Schulz. Pentru a treia oareă în carieră, Markus Schulz a fost încoronat ca cel mai bun DJ al Americii 2018, în votul anual al fanilor, difuzat de DJ Times Magazine. În curând vom anunța următorul artist”, spun organizatorii.

Au mai rămas 500 de abonamente la preț redus: Blind Ticket 59 de lei și VIP Ticket, 100 de lei. Festivalul se bazează în principal pe sprijinul financiar al miilor de persoane care cumpără bilete, iar biletul achiziționat de către tine și prietenii tăi pot face ca artistul preferat să fie pe scena AOA.

În urma sondajului la care au participat 490 de persoane, s-au ales cei mai doriți artiști: pe primul loc se află, cu cele mai multe voturi, Skrillex (cu 169 de voturi), fiind urmat de Alan Walker, Post Malone, Diplo, Subcarpați, Travis Scott, Vini Vici, B.U.G. Mafia, Paraziții, Years & Years, Paul Van Dyk, The Motans, Vanotek, ATB, Deborah de Luca, Faithless DJ Set, Parov Stelar, Alternosfera, Mahmut Orhan, CTC, Fedde le Grand, Carla s Dreams, DJ Shiver, Markus Schulz, Argatu, Cosmic Gate etc.

Bilete se pot achiziționa de aici: https://www.openairfestival.ro/abonamente/

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.